سلام رفقای قشنگم ،من بعد از ۶ماه تحقیق درمورد کاپ قاعدگی و انواع برندهاش ،موفق به تهیش شدم😁😍
انقد ذوق دارم که نگو! من انتخابم برند لیوا بود ،رنگ بنفشششش😍💜🌸چون عاشق بنفشم اسمشم گذاشتم بنفشک😁🎈
کلا تو برندهای کاپ قائدگی سه نوعش معتبر ترینه لیوا،کانکت،لونت،هرسه تاشون از سیلیکون پزشکین و حساسیت نمیارن از بین اینا انتخاب من لیوابود از یه طرف چون ساخت ایرانه و با آناتومی بدن های خودمون سازگارتره و واسه بانوان ایرانی طراحی شده(باتوجه به سبک زندگی و محیط و آناتومی بدنمون )از یه طرفم کوچیکترین سایز کاپ هستش و همچنین نرم تره😁😍
بسته بندی جالبیم داره،تو سایتش دیدم دستبند هم داشت اونم گرفتم خیلی چیز جالبیه (تو عکس هست)اگه بخواید راجبش بهتون میگم ک فلسفش چیه😍🥺🥺🌼
من خیلی تحقیق کردم و الان کلییی اطلاعات راجب بهش دارم ،دیگه فکر کن ۶ماهه دارم اطلاعات کسب میکنم😬🤌اگه سئوالی راجبش دارید با حوصله فراوان جواب میدم
قندعسلا،خیلی خوشحالم این تصمیم رو واسه خودم و بهداشت فردیم گرفتم مطمئنم بهترین لطفی بود ک در حق خودم کردم :) حتما تو ماه آینده از تجربه استفادم و مشکلات و چالش ها و همه چیش میگم بهتون 😘🥰❤
بعد اینکه بقیه برندهاهم مورد تایید هستن چون کاپ هایی مثل لونت و لیوا و کانکت از فیلترهای سنگین بهداشتی رد شدن تا مجوز بگیرن پس جای نگرانی نیست
فقط اگه میخواید تهیه کنید حداقل یک ماه تحقیق کنید و راجب بدنتون اطلاعات داشته باشید حتی دیدم خیلیا با کلی سن هنوز نمیدونن آناتومیرحمشون چه شکله🥲💔...
اگه سوال دارید بپرسید خجالت نکشید من درخدمتم😁🌸💜