2777
2789

پول خیلی مهمه برای بچه داری،این  کاریکاتور که افراطیه،ولی به اندازه ش واقعا لازمه

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه یه نفر نخواد بچه داشته باشه، به انتخاب هم احترام بذاریم. بچه نداشتن، بهتر از بچه داشتن و تربیت نکردنشه.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
مثلا چقدر؟ ادم باید میلیاردر باشه و بچه دار بشه؟ چرا پولدار ها کمتر بچه میارند؟

میلیاردری که الان معمولی شده،خونه فسقلی چند میلیارد پولشه،حرفم اینه که اونی ک گفت هر آنکس ک دندان دهد نان دهد زر زده

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
میلیاردری که الان معمولی شده،خونه فسقلی چند میلیارد پولشه،حرفم اینه که اونی ک گفت هر آنکس ک دندان ده ...

اصلا زر نیست گلم😂من دارم به عینه میبینم تو زندگی خودم این جمله رو

چون اگه خدا نبود یه لقمه نون هم نداشتیم 

اصلا زر نیست گلم😂من دارم به عینه میبینم تو زندگی خودم این جمله رو چون اگه خدا نبود یه لقمه نون هم ...

معنی این شعر اینی ک شما میگی نیست،شعر منظورش بچه ست،میگه هر کی بچه رو میده نونشم میده،فقیرای سر ۴ راه رو دیدی؟؟؟؟

معنی این شعر اینی ک شما میگی نیست،شعر منظورش بچه ست،میگه هر کی بچه رو میده نونشم میده،فقیرای سر ۴ را ...

اول اینکه هر کس ادعای فقر میکنه فقیر نیست

یه بار یه خانومی که گدایی میکرد رو کشیدم کنار

گفتم من معرفیت میکنم برو سرکار که مجبور نباشی اینکار رو انجام بدی

پوزخندی زد و گفت وا خب این خودش یه کاره😏

بعصی ها به عنوان کار بهش نگاه میکنند

بعصی ها حال کار کردن ندارند

من این هایی که واقعا فقیرند رو که دیدم هیچ وقت حاضر نیستند اینکار ها رو بکنند

خیلی از فقر ها خود خواسته است عزیزم