2777
2789
عنوان

جمع بندی تاپیک داستان بارداری و زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 70 پست

الان همه میگن اصلا باورمون نمیشه تو بچه دار شدی یا بهت نمیاد 

تو بارداری از همه میپرسیدم بنظرتون بچم رو دوست خواهم داش؟ میترسم دوسش نداشته باشم 

نمیدونستم اینقدد عزیز میشه برام از لحظه ای ک صدای گریه شو شنیدم از لحظه بریدن بند ناف حس کردم قلبم داره بیردن از بدنم میتپه 

من بشدت افسرده بودم قبل از بارداری 

اما بعد زایمان با وجور سختی های زیادم که گفتم 

افسردگیم کم و کم و کمتر شد 

که مدیون دخترم هستم همه ی این حس های خوب رو 

از لحظه ای که باردار شدم اتفاقات بد میفتاد و من همش میگفتم پس اینکه میگن بچه روزی میاره کو؟ باردار بودم که دزد ۷۰ م ازمون جنس برد و خیلی ضربه خوردیم.

با این وجود بعد از ۷ ماه بالاخره از مستاجری در اومدیم و قطعا ب خاطر برکت دخترمه‌

منم ۱۱روزه زایمان کردم امروز زنگ زدن از آزمایشگاه که بیاید آزمایش تیروعید نینیو تکرار کنید😭😭توروخدا واسش دعاکنید چیزی نباشه،اشتباه شده باشه،دخترم سالم باسه التماستون میکنم😔😭

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دیگ چیشددبعد اما نگو زشت بود حالا فقط چشماش لوچ باشه مگه زشته

چشماش خوب شد 

سنگ کلیه ش دفع شد 

زردیش رفت 

ولی زشت بود بخدا راست میگم 😂😄 همه میگفتن چه پسر بامزه ای

دماعشم خیلی بزرررگ بود اما الان خیلی با نمک شده 

منم ۱۱روزه زایمان کردم امروز زنگ زدن از آزمایشگاه که بیاید آزمایش تیروعید نینیو تکرار کنید😭😭توروخد ...

نگران نباش اگه مشگلی هم باشه با یه قرص حل میشه ،بچه منم آزمایشش تکرار کرد و کم کاری داشت تا یک سال قرص خورد بعداز اون خوب شد الانم از نظر هوشی از همه برتره نگران نباش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
نگران نباش اگه مشگلی هم باشه با یه قرص حل میشه ،بچه منم آزمایشش تکرار کرد و کم کاری داشت تا یک سال ق ...

وآقا

خداخیرت بده توروخدا دعا کن تیروعید نداشته باشه

وآقا خداخیرت بده توروخدا دعا کن تیروعید نداشته باشه

نداره خیالت تخت من دو بچمو دوبار تکرار کردم براشون 

چون زردی دلرن بچه ها خطا میده و اینکه زردی باعث مسشه خونشون غلیظ بشه و تو ازمایش خطا بده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نداره خیالت تخت من دو بچمو دوبار تکرار کردم براشون  چون زردی دلرن بچه ها خطا میده و اینکه ز ...

امیدوارم همینطورباشع

آره زردی داشت 

دعاکن 

اسی گذاشتی منم لایک کن دخترت چن وقتشه الان؟ باباش الان دوسش داره؟ منم میترسم دخترم زشت باشه باباش ...

الان ۹ ماهشه عشق باباشه 

انگاری باباشو کوچیک کردن اینقدر شبیه 

دیگه زشت نیس😂 فقط دماغش بزرگه😂 من صداقت پیشه م

پس بین اوردن یا نیاوردن نظر من به آوردنه 

شک نکنید که اوردنش بهتر از نیاوردنشه

البته به یه ثبات حداقلی رسیدن میخواد 

مثلا ما داریم درمورد وجود جداقل ها صحبت میکنیم 

اگه برای نون  شب مون مونده باشیم ک خب نمیشه اورد 

در مورد اون عزیزانی که هنوز نیاوردن چون خدا تخواسته باید بگم با زور نمیشه چنین  چیزی رو بدست اورد برگی از دزخت نمیفتخ مگر به اذن خدا 

با هلم امروز دیگه نازایی معنا نداره

دنبال دزمان باشید اما اگه فعلا نشده بدونید خدا مصلحت نمیدونه. 

دختر خاله شوهرم تو راه برگشت از مساعرت تصادف کرد و بچه ی یک ونیم ساله ش از ماشین پرت شد بیزون و دور ازجون همه ی فرشته کوچولوهامون، کشته شد 

توی مراسمش دیوارا گریه میکردن اینقدر ک دردناک بود 

یا همین ماه تو شهرمون یه پسره از سربازی اومده بود مرخصی ماشین زد بهش تو خیابون درجا کشته شد بچه ۱۸ ساله !!! مادرش چی کشید خدا میدونه. البته داستانش این بود که پدرش یه زن دیگه داشت با سه دختر هی میگفت پسر پسر اخزشم رفت هوو اورد و هوو پسر اورد . بعدشم خدا ۱۹ سال بعد ازشون گرفتش

یا مثلا دختر عموم پسرش عقب مونده س‌ طفلک خیلی اذیت میشه 

حالا اینا مثال هایی بود ک ب ذهنم رسید ک گاهی نداشتن بهتره تا بعدا غصه خوردن 

ب حکمت خدا دل بسپارید پشیمون نمیشید 

اما من بچه شیر میدم زایمان سختی هم داشتم 😂 از ته دل اررو میکنم هر کی میخواد خدا دامن شو سبز کنه. یه بچه سالم و صالح و موندگار بهش عطا کنه. 

سوالی در مورد این بخش نیست؟ 😆😂

پس بین اوردن یا نیاوردن نظر من به آوردنه  شک نکنید که اوردنش بهتر از نیاوردنشه البته به یه ثب ...

چرا دل ادم‌رو رو ریش می‌کنی با مثال هات.اه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ