2777
2789
عنوان

جمع بندی تاپیک داستان بارداری و زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 70 پست

اون سرویس های چند تکه گرون در میان و تکه بدرد نخورم زیاد دارن .

من جدا جدا خریدم 

ناف بند نگرفتم. اصلا چیزی به ناف نمیبندن. 

بقیه تکه هارو هم از هر تکه سایز ۰ یکی دو تا گرفتم 

سرهمی حتما بگیرین. خیلی بدرد بخوره

بادی حتما بگیرید. عالیه.

من بچه مو قنداق میکردم ارامش میگرفت. هم اماده ش هست هم پارچه شو میتونید بخرید. ساک نوزاد رو من خوشم نمیومد عروسکی بخرم چون بعدا بزرگ میشد بلا استفاده میشد. عکس شو میذارم این مدلی گرفتم ک بعدا هم جایی برم بدردم میخوره 

اما میتونید کوله هم بگیرین.کوله های شیک ونازی اومدن 

چقد خوب که بازم طبیعی رو انتخاب میکنید من خودم قراره سزارین بشم و از طبیعی واقعا ترس داشتم ولی ...

نگران نباش عزیزم 

سزارین خیلی خوبی هایی داره ک خب من نگفتم شون 

هرکی رو دیدم ک سرارین شده رااحت همه کارهاشو خورش کرده شکم شم تخت شده اصلا نگران نباش با انرژی مثبت برو جلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم  سزارین خیلی خوبی هایی داره ک خب من نگفتم شون  هرکی رو دیدم ک سرارین شد ...

ممنون عزیزم

من اینجا تنهام غیرازشوهرم کسی کنارم نیس

دکترم گفته۶هفته نیاز به مراقبت داری

ان شالله همه چی خوب پیش بره🤲🤒

ماساژ ناحیه پرینه با روغن  ورزش کردن  پیاده روی کردن  تمرین تکنیک های تنفسی  ...

ورزش و از کی شروع کنیم

من قبل از بارداری ورزش میکردم هروز پیاده روی میرفتم

ولی الان ن

اون۳ماه اولم ک بخاطر حالت تهوعم کل روز خاب بودم

الان دیگ یکم تحرک دارم🤕🤕

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
ممنون عزیزم من اینجا تنهام غیرازشوهرم کسی کنارم نیس دکترم گفته۶هفته نیاز به مراقبت داری ان شالله ...

انشالله همه چیز خوب پیش بره عزیزم

منم تو غربتم چقدم ک سخته🥺🥺🥺

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡

عزیزم هنوزم به مهاجرت فکر میکنی؟و اینکه روش جلوگیری موفقت تو ده سال چی بوده؟

اگه دوس داشتی جواب بده 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

من دو تا بچه دارم. هنوزم که هنوزه نتونستم با مادر بودن ارتباط بگیرم. بچه ها به شدت غیر قابل درک هستن. دیکتاتور, زبون نفهم و این تازه واسه بچگی هاشون هست. خدا نکنه تو ژنتیکش صفات اخلاقی بدی باشه تهش بتونی با زور تربیت کردن درست اون چاقو تیز صفت بد رو کند کنی, تو نوجوانی واقعا اعصاب خورد کن و نفرت انگیزن. 

و تمام این ها به شرطیه که یه بچه سالم خدا بهت وگرنه یه بیش فعال, اوتیسم با شدت متوسط به بالا, معلول جسمی یا ذهنی که دیگه ان شالله خدا صبرش رو هم بده. 

در نهایت بچه دار شدن ریسک بسیار زیادی داره و اصلا عاقلانه نیست. 

اما آدم در نهایت با احساسشه که تصمیم های بزرگ زندگیش رو میگیره و اون عشق و احساسه که اگر نبود, ادامه نسل غیر ممکن میشد. 

دلایل من برای نرفتن سمت  سزارین اینا بود  ترس از اون امپولی که میزنن داخل کمر.. عوارضش و. ...

استارتر من از طبیعی خیلییی میترسیدم و انتخاب اول و اخرم سزارین بود

نزدیک ۲۰ روزه زایمان کردم و سز شدم و تا اینجا که واقعا راضی ام

اصلا هم سردرد و کمردرد و اینارو نداشتم تا حالا

اون امپول بی حسی هم انقدر ازش بد میگن من فکر میکردم یه سوزن خیلییی بزرگ فرو میکنن تو کمرم و چقدر وحشتناکه و بعدش چقدر سردرد داری و ....

ولی باور کن اصلا نفهمیدم.. یه سوزن کوچیک بود و در حد چند ثانیه زد و تموم شد...

منم از برش‌ شکم میترسیدم ولی جای بخیه نه...

به هرحال یه جراحی انجام دادم و یه بچه بدنیا اوردم چه اشکالی داره یه خط نازک رو شکمم بمونه؟

طبیعی هم میتونه خیلی عوارض بدتر داشنه باشه ولی مثل رد بخیه سزارین واضح نباشه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40