2777
2789
عنوان

جمع بندی تاپیک داستان بارداری و زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 70 پست

تاپیک قبلت خوندم 

منم زایمانم همینجور سخت و طاقت فرسا بود😣

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

سونو رو انجام دادیم و فهمیدیم هر دو تا کلیه ش سنگ داره. 

خیلی روزای بدی بود 

ما ارثی مشکل داریم . بجز من البته. 

برادرمم‌پیوند کرده‌ 

گفتم تو غربتم . رفتم شهر مامانم اینا که اونا مراقبم باشن و کمکم کنن و بهم یاد بدن که همممه ی اعضای خانواده م حتی خواهرزاده و بدادر زاده هام کرونا گرفتن بجز من و همسرم . کرونای مامانم بشدت سخت بود و دکتر ها قطع امید کرده بودن. من بچه مو شیر میدادم و اشک میریختم 

و به خدا التماس میکردم کمک مون کنه ... 

هیچی از بچه داری بلد نبودم و حتی ک .. ون دخترمم نمیتونستم بشورم اما کسی نبود به دادم برسه 

حتی نمیتوتستم دخترمو درست بغل بگیرم یا پوشک‌کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو رو انجام دادیم و فهمیدیم هر دو تا کلیه ش سنگ داره.  خیلی روزای بدی بود  ما ارثی مشک ...

دیگه خدایی کی بلده اولین بچه شو پوشک بگیره،بشوره،همه همینن دیگه عزیزم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دیگه نگم چقدر سختی کشیدم بعدش دخترم ریفلاکس شدید گرفت و هیچی نمیخورد  و....

همه ی اینا رو گفتم که تهش ب این برسم 

منی که از بچه دار شدن متنفر بودم 

بچه دار شدم 

بسختی زایمان کردم

و بعدش مشکلات زیادی بوجود اومد و هنوزم مشکلات زیادی دارم

اما 

بچه از اون چیزی که فکر میکردم شیرین تره 

مادر شدن حسی داره که غیر قابل توصیفه 

شیر دادن لذتبخشه

مسئولیت داشتن همچین فرشته ای عاالیه 

حسش شبیه هیچ حس دیگه ای نیست ...

سختی کشیدن شم قشنگه

دیگه خدایی کی بلده اولین بچه شو پوشک بگیره،بشوره،همه همینن دیگه عزیزم

اخه  دوستام اینطوری نبودن از چهل روزگی خودشون بچه رو بردن حموم اما من مامانم کرونا گرفت و موندم کارایی که به عمرم از نزدیک ندیده بودم

اسی منو همسرمم ته تغاری هستیم منم بچه دوس کلن نیستم مثل بعضیا عشق بچن ولی خب یدونه خووبه بیشترر نه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه یدونه کمه ظلمه به بچت  من همیشه گفتم یا نمیارم یا سه تا میارم 😂

نه بابا اگه هوسه یدونه بسه هم دهن بقیه میبندی هم بعدها پشیمونی نداری چرا نیاوردم بچه هرچی بیشترر مسئولیتاو دردسراشم بیشتره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یدونه ک ن ولی دوتا عالیههه

من خواهرو برادرمم یدونه دارن ادم بخواد احساس خوشبختی کنه باهمین یدونه هم میکنه با وضع اقتصادیو اجتماعیه کشورمون همین یدونه رو سروسامون بدیم هنر کردیم