2777
2789
عنوان

اگه آدم جوگیری هستی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست
انجیل همش رو دستکاری کردن یه جمله ی راست هم توش نیست خودشون میگن

اره عزیزم میدونم 

حتی در انجیل گفته شده که حضرت مسیح با خدا کشتی گرفته استغفرالله 

داشتم تئوری رو براش میگفتم 

و بله قران تنها کتابیه که دست توش برده نشده 

همه چیز بستگی به خود انسان داره اینکه کدوم دید رو قبول کنه 

ولی اگ با قران خو بگیری واقعا میفهمی چه منبع وسیع و پر آرامشیه 

ولی بالاخره باید همه اینا رو بفهمی خود قران گفته برو تحقیق کن 

ولی خب اینم باید در نظر گرفت مطالب قرآن با وجود جامع و کامل بودن با توجه به سطح درک و فهم اعراب دورا ...

تناسخ در اسلام وجود نداره 

حقیقتا من به تناسخ ایمان ندارم چون نظم و قاعده نداره 

خوبی ها و بدی هایی وجود داره که در این دنیا نمیشه خدا عذابش یا اجرشو به ما بده پس حتما ی پایانی وجود داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقتم فراموش نکنین زبور انجیل وتورات بااااارها تحریف شدن وقضایاشون مطابق میل تحریف کننده ها تغییر ...

قران رو موافقم ولی تفسیزش رو نه ب نظرم بهتره خودت تفسیر کنی چون مثلا الان داعش هم میگه من دینم اسلامه میاد قران رو یجوری تفسیر میکنه که اصن اینقد با معنی واقعیش فرق داره 

اره عزیزم میدونم  حتی در انجیل گفته شده که حضرت مسیح با خدا کشتی گرفته استغفرالله  داشتم ...

آره عزیزم من جدا از همه ی این مسائل هر سال که رمضون میاد یه حس و حالی میشم انگار از ته دل دوست دارم روزه بگیرم، ولی یه ندایی همش میاد بهونه جور می کنه که نگیر، و گاهی متقاعدم می کنه مطمئنم اون ندا شیطانه

قران رو موافقم ولی تفسیزش رو نه ب نظرم بهتره خودت تفسیر کنی چون مثلا الان داعش هم میگه من دینم اسلام ...

داعش خوده شیطانه، تازه یه آیه هم براشون اومده میگه یه عده هستن که میگن ما اصلاح طلب هستیم، هشدار که آنان خود فسادگرانند

آره عزیزم من جدا از همه ی این مسائل هر سال که رمضون میاد یه حس و حالی میشم انگار از ته دل دوست دارم ...

اره عزیزم ولی اون شیطان نیست 

بعضی اوقات بعد از صلوات فرستادن و ذکر گفتن باز هم ندای کفر میشنویم بخاطر نفس درون خود انسانه 

که امام علی فرموده اند دشمن ترین دشمن انسانه 

اون ارامشی که بعد از افطاری داری خیلی خفنه))))

داعش خوده شیطانه، تازه یه آیه هم براشون اومده میگه یه عده هستن که میگن ما اصلاح طلب هستیم، هشدار که ...

افرین ولی به بهونه ی اینکه ما شیعه های واقعی هستیم خیلی از جوون ها رو جذب میکنن 

در کل خیلی باید به صورت داوطلبانه به مردم چه جوان چه پیر اطلاعات بدهن

افرین ولی به بهونه ی اینکه ما شیعه های واقعی هستیم خیلی از جوون ها رو جذب میکنن  در کل خیلی با ...

خب باید بگم متاسفانه اونایی که جذب شدن هم یا بدبخت بودن یا بی پول یا بی سرپناه یا معتاد یا مسائل خانوادگی مشکلات عمیق داشتن که به این راه کشیده شدن، وگرنه آدم سالم گول این حرف ها رو نمیخوره، و هر مشکلی هم راه حلی داره، چه بسا خیلی‌هاشون دنبال فسادن

من دلایل دیگران رو قبول نداشتم خودم مطالعه کردم بهش رسیدم

درسته اما نمیشه به شخص تعمیمش داد

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
عزیزم شیطان فرشته نبود یکی از جنیان بود از خودم نمیگم جایی خوندمش منم قبلا نظر شمارو داشتم

من هرجا خوندم به اسم فرشته ازش گفتن...

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
تناسخ در اسلام وجود نداره  حقیقتا من به تناسخ ایمان ندارم چون نظم و قاعده نداره  خوبی ها ...

من شنیدم این دنیای مادی که توش داریم زندگی میکنیم انقد بده و سنگینه که اگه گناه کار باشیم و انرژیمون پایین باشه بعد از مرگ دوباره برمیگردیم به این دنیا تو یه جسم دیگه