2777
2789
عنوان

اگه آدم جوگیری هستی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطان فرشته بود فرشته ها مثل آدم نیستن که توبه کنن و..سرپیچی از خدا کنن و معصیت کنن دوباره خدا با آ ...

عزیزم شیطان فرشته نبود یکی از جنیان بود از خودم نمیگم جایی خوندمش منم قبلا نظر شمارو داشتم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
عذاب انسان هدفه؟؟  

خب از اول هم حسودی می‌کرد، از خدا خواست بهش مهلت بده ما رو گمراه کنه، خدا هم بهش گفت مهلتت دادم تا قیامت، هر کسی که از تو پیروی کنه با تو محشور میشه و اونی که از آفریدگارش پیروی می کنه قطعا رستگار میشه

پس اونهمه عبادتش چی عادل یکی از ویژگی های خداونده چرا نبخشیدش

شیطان طلب عفو نمیکنه. شیطان میگه هرکاری میگی بکن من ب امرت سر اطاعت خم نمیکنم دست اخر چشم سفید ن تنها طلب بخشش نمیکنه خدارو تهدید هم میکنه میگه من میرم ولی تا ابد فرزندان ادم رو وسوسه میکنم. 

خدا خیلی عادله، زمانی ک داستان موسی وفرعون پیش میاد خدا ب موسی میگه موسی وقتی داشتی ازنیل فرارمیکردی دیدی چقدر فرعون ک درحال غرق شدن بود صدات کرد و تو فقط فرارکردی ونجاتش ندادی؟ موسی میگه اره، خدا میگه ای موسی فرعون اگر یکبار بجای موسی کمک میگفت خدایا کمکم کن من در ان واحد نجاتش میدادم.  اینکه حالا فرعون بوده... 

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
شیطان طلب عفو نمیکنه. شیطان میگه هرکاری میگی بکن من ب امرت سر اطاعت خم نمیکنم دست اخر چشم سفید ن تنه ...

اونی ک میگی درسته ولی شنیدم تهدید نکرده خدارو گفته که ثابت میکنم موجودی که خلق کردی لایق سجده کردن نیست 

هیچوقتم فراموش نکنین زبور انجیل وتورات بااااارها تحریف شدن وقضایاشون مطابق میل تحریف کننده ها تغییر داده شده. همیشه ب قران و تفسیرش مراجعه کنین. 

اونی ک میگی درسته ولی شنیدم تهدید نکرده خدارو گفته که ثابت میکنم موجودی که خلق کردی لایق سجده کردن ن ...

فک نکنم برگشته گفته از لج ک اینو بالاترازمن دونستی اینکارمیکنم. حالا درخواست ویدیو چک کنیم😐😂

انجیل همش رو دستکاری کردن یه جمله ی راست هم توش نیست خودشون میگن

ولی خب اینم باید در نظر گرفت مطالب قرآن با وجود جامع و کامل بودن با توجه به سطح درک و فهم اعراب دوران جاهلیت نازل شده صددرصد نمیتونستن این همه مطلب رو هضم کنن علاوه بر این ها جهنم به اون شکلی ک تعریف میکنن نیست ودر واقع انقدر ک بهشت زیبا و دارالسلامه که بقیه ی جاها جهنم حساب میشن من به بحث تناسخ بیشتر اعتقاد دارم