2777
2789

چ کار تضمینی برای رشته کامپیوتر سراغ دارید؟

که بعد از خوندن درس و گرفتن مدرک بشه کار کرد و در امد خوبی داشته باشه ..

‌ مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !

کافینت بزنی خوبه،کارهای اداری هم هست

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حسابداری ام از شاخه فنی و حرفه ای

برای رشته شما میشه اگه ادامه بدی مهندسی کامپیوتر یا مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی و اگه دکتری توی رشته تون بگیری استاد هم میتونی بشی

من حسابداری ام از شاخه فنی و حرفه ای برای رشته شما میشه اگه ادامه بدی مهندسی کامپیوتر یا مهندسی نرم ...

من مدرسمون فقط خیاطی و کامپیوتر داره 

بعد مهندسی کامپیوتر که بخونم وضیفم دقیقن چیه ؟؟ بعد میگن بخای معلم بشی برای درسای تخصصی کامپیوتر باید بری دوباره کنکور تربیت معلمی بدی 

اگه بری سراغ کارتوی اداره ها یاشاگردکافینت بشی سیستم خودشون دراختیارت میزارن

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

خوب میخوای بری رشته کامپیوتر چه طوری بدون سیستم میشه؟ باید توی خود مدرسه کارهاتو انجام بدی؟

تو مدرسه ک سیستم دارن ننم هوشم عالیه میمونه تو هوشم ـ

نمیدونم والله امابری بپرسی ومدرکت نشون بدی بهت میگن