بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هست قربونت برم دختر خوب خدا همه انسان در معرض امتحان بلا میزاره تا ایمانشنو بسنجه میدونی کجا رنگ خوبی میاد اونجا که تسلیم بشی بگی خدای هرچی تو بگی همونه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حس میکنم خیلی مهربونی مطمعن باش چون خیلی خوبی خدا همیشه بندهای خوبشواینقدر در معرض امتحان قرار میده تا اینقدر سختی بکشن که تهش بفهمن هیچی جز دوری از خدا ارزش غصه نداره
چقدررر بخدا ۲۶ سالمه هنوووز ی سال راحت نبودم حتی ی سااال😭😭😭 امسال بعد از ۴ جنگیدن تو ی زندگی سمی ...
عزیزم حق داری میفهممم انسان کوه نیست ولی بدون هرچی یه حکمتی داره بلند شو دو رکت نماز بخون به نیت حل شدن مشکلت مطمعن باش حس میکنم یه آینده خیلیی خوب در انتظارته خیلی وایب خوبی ازت میگیرم
🥲🥲 کاش انقدر بدبختی تو زندگیم نبود ک منم مث شما ی وجود بزرگ و مهربون تو زندگیم لمس کنم
شاید حق با شما باشه توی ارامش بهتر میشه به این چیزا فکر کرد ولی به نظر من باور به معنویت به تمرین روحیه و باید ریشه پیدا کنه توی شخصیت ادم . باید بخوای و به سمتش بری . اتفاقا توی سختی بزرگترین تکیه گاهه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
درسته مشکلات زیاده روزای تلخ زیاده ولی وجود خدا رو ک نمیتونیم انکار کنیم... مگه میشه خدا نباشه... ی درخت بخوان بکارن یکی باید باشه بذر بکاره اب بده مواظبت کنه ..بعد این دنیا با این همه پیچیدگی و نظمش و هرچی ک توش هس که منظم چیده شده .. مگه میشه خود به خود بوجود اومده باشه
خدا هست ولی خوب اینکه کجا وچجوری کمکمون کنه رو فقط خود خدا میدونه بعضی سختیها برای اینه که محک زده بشیم چقدر پایبند ایمانمون باقی میمونیم بعضی وقتا هم لخاطر اشتباهات خودمونه یا تاوان اشتباهمونه انشالله خدا خودش نجاتمون بده ازهمه یک گرفتاریها