2777
2789
عنوان

بانامزدم دعوا کردم😞

178 بازدید | 15 پست

امروز کلی صحبت کردیم عصر تلفنی و خندیدیم 

بعد یهو داشت سنشو حساب میکرد (من ۲۳سالمه ایشون ۲۲سال)هی مدام میگفت تو بزرگ‌تری یک سال اختلاف رو میبرد تو دو سال 

منم جدی برخورد کردم گفتم بسه دیگه اگراینطوریه و داری بحث سن رو بزرگ میکنی من  ادامه نمیدم و ترجیح میدم کسی باشه که ۶سال ازمن بزرگ‌تر باشه 

بعد گفتم قط میکنم گوشیو اونم گفت باشه حالا چته زود قهرمیکنی 

منم چون نخواستم بهش بی احترامی کنم قط کردم 

بعده بیس دقیقه خودم بهش زنگ زدم ک دلخوریه رفع شه 

گفتم قوربونت شم 

ک یهو گفت منو چی فرض کردی ک گوشیو قط میکنی و خیلی ناراحت بود 

گوشیو قط کرد گفت خداحافظ.

کلی گریه کردم🥺🥺🥺🥺کلا چشام قرمز شده بود اخه من خیلی روحیم حساسه،چون تو بحثمون گفته بودکسی ک بی عقله و اعتماد بنفس نداره اینجوری بی جنبه میشه و از سنش در میره .اینارو بمن گفت و بیشتر برااین بی احترامیش ریختم بهم چون من شخصیتم جوریه که نمیتونم بی حرمتی تحمل کنم.

تاشب ۵بار تماس گرفت جواب ندادم 

و رفتم وات ،دیدم گفته من بی احترامی نکردم و بوس و استیکر آغوش فرستاده اما من براولین بار سرد و جددددی رفتار کردم و شب بخیر کردم .

رفتارم چطوربود و چیکارکنم؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
سنش کمه بنظرم برا ازدواج 

خیییلی بالغ میزنه ولی حس میکنم شوخیاش برا سن کمشه 

چیکارکنم 

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش یاد بگیریم از سخنان لغو و بیهوده خودداری کنیم شوهرتون نباید این بحث ها را پیش بکشه شما هم باید آن قدر جدی رفتار نمی کردی می گفتی باشه عزیز من ازشما یک سال بزرگتر به گفته شما دوسال بزرگتر خب که چی می خواهیم چی را ثابت کنیم می گفتی عشق سن نمی شناسد وعزراییل هم زمان مرگ نمیاد ازسن سوال کنه. 

ای کاش یاد بگیریم از سخنان لغو و بیهوده خودداری کنیم شوهرتون نباید این بحث ها را پیش بکشه شما هم بای ...

خودم خیلی پشیمونم از بزرگ کردن این مسئله 

اما ایشونم ب شوخی نباید همچین موضوعی رو مطرح میکرد.چیکارکنم اللن 

چون استان های متفاوت و بافاصله هستیم واقعا اینجور بحثا منو میترسونه ازاینکه برم کنارش و بی پناه باشم 🥺

خودم خیلی پشیمونم از بزرگ کردن این مسئله  اما ایشونم ب شوخی نباید همچین موضوعی رو مطرح میکرد.چ ...

الان هم بهتره بهش پیام بدی و بگی عزیزم بیاییم صحبت هایی که باعث دلخوری میشه حتی به شوخی را از زندگی کنار بگذاریم اگر هم من باتون جدی برخورد کردم بهم ریخته شده بودم ازاین بابت عذر خواهی می کنم امیدوارم دیگر حرف ها وسخنانی باعث کدورت دراین عشق پاک مون نشه عاشقتم عزیزم. 

شوهر منم ده سال از من بزرگتره و الان ۳۱ میشه ولی قبول نمیکنه همیشه به شوخب میگه من ۲۹ سالمه😂

خوبه ک رو سن خووودش مانور میده 

مال من داره سنمو مقااایسه میکنه باخودش

الان هم بهتره بهش پیام بدی و بگی عزیزم بیاییم صحبت هایی که باعث دلخوری میشه حتی به شوخی را از زندگی ...

واقعا؟؟؟

پررو نمیشه؟؟؟