2777
2789

سلام ممنون میشم کمکم کنید

من امسال کنکور دادم و با رتبه ام میتونم مامایی قبول بشم .خودم به پرستاری علاقه دارم ولی برای پرستاری شانس کمی دارم اما مامایی شانس بیشتر .

می ترسم مامایی بزنم قبول شم بعد نتونم باهاش کنار بیام به نظرم استرس و مسئولیت زیادی داره مخصوصا بخش زایمانش ‌.از یه طرف دیگه خیلی ها میگن اشباع شده و بازار کار خوبی نداره و بیکارن. 

امسالم طوری هست که اگر روزانه قبول شی سال بعد محروم میشی نمیدونم بخدا چیکار کنم 🥲

مامایی که بهتر از پرستاریه😍😍 

اگه به نوزادا و به دنیا آوردن یه موجود علاقه داری به نظرم برو مامایی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ماهم مامایی زیادن. حتی به عنوان پرستار تو بیمارستان مشغولن. نه به عنوان ماما

ما هم تو فامیل ماما داریم چند سال بیکار بودن از آخر با همسرشون که پرستار بودن خدمات پرستاری زدن 

ما هم تو فامیل ماما داریم چند سال بیکار بودن از آخر با همسرشون که پرستار بودن خدمات پرستاری زدن

به نظرت از الان بخونم میتونم به هدفم یعنی دارو برسم. تابستون رو دست و پا شکسته خوندم ولی خوب ن. پایمم متوسطه

اگه با برنامه ریزی خوب ، این یک سال رو میخونی بیخیالش شو و بخون واسه کنکور بعداما اگه قراره شل بزنی ...

خانواده ام هم همین نظر رو دارن میگن اگر نشد بمون پشت

ولی خوب پشت کنکور موندن به قول شما باید برنامه خوب داشته باشی درسایی که ضعف داری کلاس برداری آزمون بدی و مشاور و اینا که هزینه داره نمی دونم خانواده ام میزارن یا نه 

چون حتی برای انتخاب رشته هم فقط میگن روزانه و گرنه شهریه پرداز رشته بهتر میارم

به نظرت از الان بخونم میتونم به هدفم یعنی دارو برسم. تابستون رو دست و پا شکسته خوندم ولی خوب ن. پایم ...

به نظرم اگر خودت بخوای و اراده و پشتکار داشته باشی قطعا میتونی اما دیگه جدی شروع کن به درس خوندن 

من اگر خودم بخوام پشت کنکور بمونم باید از الان شروع کنم چون قبل هیچی نخوندم فکر می کردم قبول میشم