2777
2789
عنوان

کتک خوردم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 132 پست
برو و غراتو بزن میرم و غر نمیزنم میرم و کل این تنم پر از زخم توعه دل من پرپره اما میرم و غنچه میزن ...

به به😄👌

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
به به😄👌

من دیوونه ی این آهنگم 😍😍😊😊

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیوونه ی این آهنگم 😍😍😊😊

منم

خودمو باهاش جر میدم🤣

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
منم امروز دعوای خیلی بدی کردم.احتمالا دیگه جدا شیم 💔

وای چرا

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
منم خودمو باهاش جر میدم🤣

تازه یه میکس پیدا کردم ک چندتا رپ و با این آهنگ میکس کردن شده یه آهنگ طولانی، اونو بارها تو روز گوش میدم و همسرم مسخرم میکنه کلی😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تازه یه میکس پیدا کردم ک چندتا رپ و با این آهنگ میکس کردن شده یه آهنگ طولانی، اونو بارها تو روز گوش ...

🤣🤣🤣

خداوکیلی اعصابم داره بهم میریزه این مردا چه مرگشونه هعی دعوا دعوا عق

میترسم ازدواج کنم دیگه😐

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
مرسی فدات انشالله شماهم همیشه سلامت باشی..دخترا روز به روز بدتر میشن! والا هر زنی توزندگیش سختی بکشه ...

وا زیباییت برا شوهرته یا برادرت؟😂

اصلا آدم میمونه چی به اینجور آدما بگه😑😑😑

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
چه جالب هرزه ها یه مدلی دوسدارن بگن زنت خرابه .یه هرزه هم باشوهرمن بودهرمدل شده تومخش کرده بودمنم مث ...

آره دخترا از مردها بدترن شک ندارم اگه اونا شیرشون نکنن اینقدر وقیح نیستن!

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
وا زیباییت برا شوهرته یا برادرت؟😂 اصلا آدم میمونه چی به اینجور آدما بگه😑😑😑

همسرم که میگفت منظوری نداره گفتم چرا جلوهمسرش اینجور نمیکنه میگفت والا سراز کار زنها درنمیارم من 😂😂

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
سر چی 💔

یک هفته س دیسکشو عمل کرده اتاق خواب بالاس اونجا خوابیده.بخدا همه ش میرم و میام غذاشو خودم میزارم دهنش هر دقیقه کوفت و زهمار میدادم میخورد مهمون داری و فامیلاش به کنار.

دوستاشو جمع میکنه تو اتاق تریاک میکشن .بخدا ۶ و ۷ ساعت میشینن نمیرن .یک عالمه هم ظرف کثیف میکنن.یا با کفش میان رو پله ها یا پا برهنه میرن و میان.بخدا دیگه خسته ام.

تو پله ها بودم دیدم صدای حرف زدنش با تلفن میاد آروم آروم حرف میزد سر این بهش مسیج دادم.بعد بابام عید دیدنی اومد بهش گفت موش ارزشش از دختر تو بیشتره منم منفجر شدم همه چی گفتم بهش

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?