2777
2789
عنوان

مامانم حامله شده افسردگی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 97 پست

دقیقا به توچه😑😑منم کلاس نهم یا دهم دقیق یادم نیس بودم داداشم دنیا اومد الان من بچم دوسالشه داداشم ۶..خیلیم خوبه ک چرا باید خجالت کشید این وسط برام سوال شد 

İyi ki sevmişim seni

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه عاره ۱۴۰۱ به دنیا میاد😑💔

ما یکی از فامیلامون خودشو دختر بزرگش باهم حامله بودن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

به تو چ اخه مامانت باید تصمیم بگیره کی بچه بیاره عزیزم ناراحت نباش 

میکی به توچه بعد میگی ناراحت نباش

"تسلیم وقتی آسان تر می شود که ماهیت زودگذر همه ی تجربه ها را درک کنید."💕✨

وا دیوونه ای؟ که چی بشه؟ نمیتونه واس زندگیش تصمیم بگیره؟ مامانت اگه بچه رو مینداخت کلی درد میکشید اون حالا ب کنااار بیچاره اون بچه چه گناهی داشت که کشته بشه؟ میدونی که چقدرررررر گناه دارهه؟

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
حق داری خیلیییی حق داری👌🏻👌🏻

کی میگه حق داره 

قرار نیس مامانش به خاطر اسی لذتای خودشو نادیده بگیره

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
چه راحت به فکر خودکشی می افتید

ی درصد فک کن عملیش کنه:/ کلا خودکشی تیکه کلام بچه های این سنیه

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

چرا سنی هم نداری که انقد عاشقش میشی 

۳۰ سالت شد اون ۱۴ سالشه  چه اشکالی داره اتفاقا بعد ازدواجت ناراحت نیستی که مادرم تنهاست میدونی که یکی هست که وقتشو باهاش بگذرونه خواهرزاده من با عموش ۳ سال اختلاف سنی داره 

کی حوصله بچه دارع اخه😩😩مامانت بسش بود دیگه یدونه دختر یکی ام پسر 

نا خواسته بوده زرت زرت حامله میشه تازه یکی انداخته دوباره حامله شده با مامان اون دوستمم دوسته هی به مامان دوستمم میگه دوستمم در جریانه😑💔💔💔

ی درصد فک کن عملیش کنه:/ کلا خودکشی تیکه کلام بچه های این سنیه

یسری خوردم ولی زنده موندم مامانم فهمید