2777
2789
عنوان

مامانم حامله شده افسردگی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکی به توچه بعد میگی ناراحت نباش

اخه دلیلی نداره ناراحت باشی چیزه بدی نیس بعدشم نمیشه که بگی مامان این بچه چیه. تازه خیلیم خوبه تو بعدا ازدواج کنی بچت با داداشت یا خواهرت که الان مانانت حاملس اختلاف سنیشون کم باشه میشن دوست من الان داداشم ۲۷ سالشه یکی از داییام ۲۹ سالشه انقد باهم رفیقن

درخواست دوستی ممنوع

وا چه اشکالی  داره مامانت هنوز جوونه تو اجازه نده این فکرا به ذهنت برسه 

خیلی به بچه هاشون فاصله ی سنی میدن جاری من با عروسش همزمان حامله شد مال شما که بهتره 

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بزار ب دنیا بیاد عاشقش میشی

عزیزم یاد بگیر یه شخصیت مستقل برای خودت داشته باشی انقد فکر حرف بقیه رو نکنی 

اینجوری تو هیچ دوره ای از زندگیت خوشبخت نخواهی بود 

من تو سن شما کمترین چیزی ک برام اهمیت داشت واقعا حرف مردم بود برای شما خیلی زوده 

ببخشید که شمارو در جریان رابطشون و جلوگیری نکردنشون 

نزاشتن 

من وقتی دنیا اومدم بچه های  اول ۲۵ سالشون بوده 

بچه های  دوم ۲۳ 

بچه های سوم ۲۰ 😐😐😐

ببین اختلافم با اونا. چقد بوده  تازه اونا ۳ تا هم نبودن 

۶ تا بودن و خودم هفتیم 

و چقدم دوستم داشتن و دارن 

نوبتی زنداداشم به مادرم کمک میکردن 

اصلا به فکر خودکشی نبودن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

اختلاف من و خواهرمم همینه تقریبا من کوچیکم البته خیلی خیلی زیاد میشناسم اطرافمون زیاده بین دوستامم اینجوری زیاد داشتم که مامانشون با اختلاف زیاد بدنیا اورد الان اختلاف منو بچه خواهرم ۴ساله عین خواهرکوچیکمه خیلی دوسش دارم باهم جوریم سخت نگیر زیاده از این موارد

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

مامانم موقع زایمان ۴۲ سالشه از ماما پرسیدم ۶۰ درصد خطر سقط داره تازه مرداد هم ناخواسته حامله شده بود اونم افتاد

بنظرتون اینم میوفته؟

"تسلیم وقتی آسان تر می شود که ماهیت زودگذر همه ی تجربه ها را درک کنید."💕✨
یسری خوردم ولی زنده موندم مامانم فهمید

من دوستم ۱۹ سالش بود داشتیم دیپلم میگرفتیم اون با یه برادر و خودش دوباره مامانش حامله بودش مث شما به هیشکی هم نمیگفت اما الان هی عکسشو میزاره پروفایلش و دوسش داره

منم خواهرم وقتی ۱۸ سالش بود خواهرم دنیا اومد 

خیلیم خوشحال بود 

تازه اون نی نی به دنیا بیاد و بزرگ بشه خیلی تورو دوس داره و باهات صمیمی میشه 

بیخیال حرف مردم

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚