2777
2789

حالا شده وقتی داری گریه میکنی عکس یا ویدیو بگیری؟  

یا تا حالا شده وقتی با شوهرت سر حتی یه موضوع خیلی الکی دعواتون شده و حالت خوش نیست عکس یا پست عاشقانه بزاری؟ 

تا حالا پیش اومده از لحظه ای که یهو دیدی ریزش مو داری یا صورتت جوش زده یا چاق شدی یا لاغر شدی استوری بزاری؟ 

تا حالا پیش اومده از لحظه ای که پشت در مطب یا بیمارستانی و دور از جون مریض شدی عکس بگیری و با بقیه بع اشتراک بزاری؟ 

تا حالا با لباسی که کهنه شده یا قدیمیه یا میدونی قشنگ نیست عکسی پست کردی؟

تا حالا شده بیای جلو دوربین یا داخل پستات از این بگی که از فرم دماغت از قدت از وزنت از موهات از پوستت از رفتار خانواده ت ناراحتی؟ 

مثلا شده به مشکل مالی بر بخوری و اون لحظه دلت بخواد یه پست فان بزاری؟ 

احتمالا جواب 90 درصد سوالا باید نه باشه چرا؟  چون آدم فقط وقتی حالش خوبه دوربین دست میگیره و وارد شبکه های اجتماعی میشه و اگرم حالش بد باشه فقط یه پست ناراحت طور میزاره و بعد میره تو کنج تنهاییه خودش تا آروم بشه 

پس هر چیزی که تو فضای مجازی میبینید همه ی ماجرا نیست 

چه طرف آدم معروفی باشه چه دوست و آشنا تو زمانی خوب میبینیش که اون میخواد خوب دیده بشه نه همیشه نه همه جا چون همه ما آدمیم و برای همه ی ما این چیزا اتفاق میفته 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

حرف_حق#  

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز نه حسودی کردم نه یه لحظه خواستم جای اونا باشم. سبک زندگیشون با اعتقادات من جور در نمیاد

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

هرگز به بلاگر ها حسودی نکردم. 😅

اولین باری که پسرم رو بغل کردم یه حس متفاوت داشتم یه حس بکر یه حس وصف ناشدنی با خودم گفتم این ثمره ی ۹ ماه منه اون  رو بعد از خدا من به این دنیا آوردمش مطمعنم به عضو جدید خانوادم هم این حس رو خاهم داشت 

من خودم یه پیج دارم با پنج هزار فالور که روبه افزایش روزمرگی های پسرم و میزارم هرزمان رفته آتلیه هرزمان لباسش خوبه میخنده تیپ زده شیک کرده جای خوب رفته میزارم ولی تا الان نشده از لباس های نامزتب و بهم ریخته ای که گاها تو خونه پوشیده شلوغی هایی که میکنه و از این قبیل بزارم مجازی اسمش با خودشه اصلا نباید زندگی واقعی خودتون و با اونی که توی مجازی میبینید مقایسه کنید پشت این گوشی ها دعوا های زن و شوهری هست کم و زیاد هست نداری و غم و غصه هست فقط اونا نشون نمیدن تا مخاطب خودشون رو داشته باشن و بگید اوپو عجب آدم های بی نقصی این خاصه پس باید دنبالش کنم ن عزیزان از این خبرا نیست هر خونه ای مشکلات خودش رو داره غصه نخورید 😘😘😘❤️❤️❤️

منم اوایل حسودیم میشد طرف هیچی نداشت یهو ماشین ایفون ۱۳ کلی چیز خرید بعد می بینم واقعا نمیتونم مثل اینا باشم کل زندگیم بریزم تو اینستا به خاطر پول

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

مگه چی دارن بخوایم حسودی کنیم ؟ 

پول ؟ اون پول مگه حسادت داره؟ قیافه ،سبک زندگی،موفقیت ،مفید بودن برای بشریت ؟ چی دارن ؟ 

ی پست امروز تو نی نی سایت بود که دوست دارین چی کاره بشین بچه ها بلاگر هم گفته بودن من متاسف و متاثر شدم واقعا ،زمان ما میگفتن بچه ها مشغول دانشگاه شدن و از رشد و شکوفایی و پیشرفت در کار غافل شدن فقط تحصیلات بی نتیجه داریم 

حالا دنبال پول و شهرت الکی افتادن 😑

من حسادت نمی‌کنم چون تجربه دارم

من قبلاً خودم ادمین پیج کاریمون بودم و اوایل که کامنت‌ها کم بود کامنت ها رو خودم جواب میدادم یه‌سری پست گذاشته بودیم که در بیشترشون من درحال حرف زدن بودم 😅 یه تعداد قابل توجهی گفته بودن خیلی با انرژی هستی درحالیکه همه‌ی اون‌ها در چند روز ضبط شده بود و من اون‌موقع تازه سقط کرده بودم و با مسکن هم باز احساس درد می‌کردم