2777
2789
عنوان

اندازه ده ساال پیر شدم امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 47 پست
از جوووب🤭 خودمون دیدیم پسندیدیم ...

کاربدی کرده شوهرت گاهی وقتاشوهرمنم میشه عین یه پسربچه ی تخس لج میکنه 

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه تو نی نی سایت میگن تو تغییر رویه بده تا شوهرت باهات خوب بشه یعنی ی درصد فکر نمیکنین اونم باید ...

ربطی ب مردسالاری نداره اصلا بحث اینه که آدم وقتی می‌تونه طرفشو تغییر بده ک رفتار خودشو تغییر بده کسیم نمیگه بگه باشه چشم هرچی شما بگی میگن روش درست و انتخاب کن 

همون زنایی ک خونشون مردسالاریه اگه رفتارشون تغییر کنه و بدونن چجوری رفتار کنن طرفشونم عوض میشه و مرد سالار نمیمونن  اون موقع دیگه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من ۲۹ شوهرم ۴۰☹

اوووه بچه ننه‌ی واقعی !!! گفتم الان۲۸ باشه نهایت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من اصلا نگفتم تو بدی خوب باش !! گفتم هر کاری می‌کنی که لج می‌کنه برعکسش رو بکن اگر قرار باشه شوهرش ب ...

ماسدبم مضحکه دست عام و خاص وقتای ک باهم خوبیم خیلی به هم محبت میکنیم خیلی جلو بقیه محبت میکنیم به هم دیکه وقتی هم ک دعوا میکنیم من صدامو میارم بالا اونم کتک میزنه مبگه برو خونه مادرت بعد از چند روز خودس میاد معذرت خواهی نمیوونم ایندفه بیاد یا نه خلاصه برا همه دیگه عادی شده 

وااااقعاااا؟؟ حسم بده .اما دخترم شاد شده دلم اروم میشا.

اره عزیزم.ببین زندگی زناشویی برد و باخت نیس.مهم اینه رابطرو حفظ کنی  چه بسا نمیرفتی قهر ادامه پیدا مبکرد دخترت تو ذهنش میموند سوهرتم سرد میشد.یادت باسه کسی دعوای زناشویی رو ببره  تمام زندگیشو باختهـ

شما بزرگی کردی مهربانی کردی  شوهرتم بمرور اینو میفهمه و بیشتر بهت علاقه مند میشه  مردا از زنی که بی حسن و راحت میزارنشون کنار متنفرن    

ماسدبم مضحکه دست عام و خاص وقتای ک باهم خوبیم خیلی به هم محبت میکنیم خیلی جلو بقیه محبت میکنیم به هم ...

خب نرو خونه مادرت لطفا و اینکه نذار بحث شدید شه‌و به کتک برسه شوهرت میبینی اینقدر قاطیه تا یکم بحث شدید شد سکوت کن شاید آدم شد اگر می‌دونی روش اثر میذاره سکوت ....نشه ساکت باشی بدتر بزنه !!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خب نرو خونه مادرت لطفا و اینکه نذار بحث شدید شه‌و به کتک برسه شوهرت میبینی اینقدر قاطیه تا یکم بحث ش ...

ن خب خیلی رعایت میکنم ولی دیروز لج کردم اونم زد تودهنم اول با مشت زد شیشه ماشین و شکست بعد زد تو دهن من 

ن خب خیلی رعایت میکنم ولی دیروز لج کردم اونم زد تودهنم اول با مشت زد شیشه ماشین و شکست بعد زد تو دهن ...

یا خدا!!! زوج درمانی خیلی کمکتون می‌کنه

عزیزم نباید اینجوری رفتار میکردی می‌دونی چرا؟چون شوهرت مجددا رفتارشو تکرار می‌کنه همم اینکه مقصر نبودی ک حتی اگه بودیم زیادی خودتو کوچیکه کردی 

اگه دفعه اولش بود ک قهر میکرد باید بهش هشدار میدادی با توجه به نقطه ضعفش یجوری ک بفهمه چقد مسخره س کارش 

اگه دفعه چندمه و گفت طلاق میخام باید میرفتی تا جایی ک بفهمه توم اویزوون نیستی میگفتی تو طلاق میخای بریم بگیریم تا برسه البته باید خیلی با سیاست عمل کنی جوری ک واقعا سرهمچین مسیله ای کار ب جای بد نکشه و خونواده ها نفهمن یا حرمتتون نره فقط با سه ک دفعه آخرش باشه این مدلی بحرفه 

درضمن نگو بخاطر دخترم اشکال ندارد خودمو کوچیک کنم تو الگوی رفتار دخترت تو زندگی آینده شی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش