اره خانوم دوستش صدام زد گفت مث بچه ها باهاش باش.هرکاری مادرش هرکار میکنه توام اونکار رو بکن ...خلاصه ...
مشخصه اگر مقصر نبود شوهرت قهر نمیرفت اونجا تازه داداشش هم خبر دار شه
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خانوم دوستش صدام زد گفت مث بچه ها باهاش باش.هرکاری مادرش هرکار میکنه توام اونکار رو بکن ...خلاصه ...
خدا لعنت کنه همچین مادرهایی رو
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
خیلی اشتباه کردی که رفتی در مغازه اش خودتو کوچک کردی باید اس ام اس میدادی که نمیخوای زندگی کنی مشکلی نیست قانون بهت حق داده برو طلاق بده البته قبلش مهره منو کامل بده بعدم این اس ام اس رو نگه دار وقتی خدای نکرده کارتون به جاهای باریک کشیده شد ببر دادگاه نشون بده بگو ایشون نمیخواند زندگی کنند خیلی تاثیر گذاره رو حکم قاضی
بخدا سر چیزای چرت ...بهش گفتم چرا دیر میای ...واسه ما وقت نمیزاری ...اونم رفته ب مادرش اینا گفته گوش ...
نه به.مامان بیچاره ی من
که یه زن داداش عتیقه داریم
یکسره به داداشم میگه هواشو داشته باش
اذیتش نکنی و ...
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
همیشه تو نی نی سایت میگن تو تغییر رویه بده تا شوهرت باهات خوب بشه یعنی ی درصد فکر نمیکنین اونم باید ...
من اصلا نگفتم تو بدی خوب باش !! گفتم هر کاری میکنی که لج میکنه برعکسش رو بکن اگر قرار باشه شوهرش برگرده بازم سر چیزی بحث کنن و شوهرش بره میشن مضحکه عام و خاص بچشون چ گناهی کرده ؟! وقتی شوهرش اینقدر بچه ننه است که قهر میره جلو همکاراش شأن خانمش رو حفظ نمیکنه و این خانم کوتاه اومده فعلا دور خودشه که تغییر بده شرایط رو تا شوهرش هم به راه راست هدایت شه..... من منطقی صحبت میکنم وگرنه میتونم بگم شوهرت بره به ج.... بذار هر وقت دلش خواست بیاد اصلا باهاش حرفم نزن آدم میشه خودش ولی راهش نیست
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
اره .اخه من قهر نمیرم تحت هیچ شرایط .فقط یبار رفتم بابا رفت درخواست طلاق داد .نمیزاره من برم .خودش م ...
اینکه قهرین طبیعیه بین زنو شوهر اتفاق می افته ولی دعوارو به خانواده ها میکشونین واینکه یه مردی قهر میکنه میره خونه باباش خیلی بده حداقل بهش یاد بده وقتی قهر میکنه دوباره شب برگرده خونه پیش خودت
همیشه تو نی نی سایت میگن تو تغییر رویه بده تا شوهرت باهات خوب بشه یعنی ی درصد فکر نمیکنین اونم باید ...
بنظر من بیشتر شوهرش مقصره اتفاقا