2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها می آیید؟( اضافه وزن نوجوانان😏)

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با این وضعیت کلاس مجازی انتظار همین هم باید داشت .😑😑😑

باید خب قدش رو نسبت به وزنش مقایسه کنید ولی خب اضافه وزن که داره.

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
بدترين روش كه بچه هم از مادرش متنفر شه هم از ورزش وقتى نميتونيد واقعا لازم نيست چنين روش هاى اسيب ...

قرار نیست جونشو ازش بگیرع 

یع گوشیع یکمی میگیرتش قربون صدقش میرع بهش میگع مامان ورزش کن چاقی واست خوب نیس

قرار نیس کع دست بچرو داغ کنع

شما پیشنهاد خودتو بدع

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

من متولد ۸۶ هستم

منم خیلی تحرک ندارم غیر از وقتایی که میرم مدرسه که پیاده میرم

ولی یه وقتایی تو خونه واسه خودم میرقصم😁

میتونین اگر امکانشو دارین باشگاه ثبت نامش کنید ، یا باهاش به بهونه های مختلف برید بیرون قدم بزنید

یا کلاس رقص ، ورزش ، دفاع شخصی و... هر چیزی که توش تحرک هست اگر علاقه داره اسمشو بنویسید

یا اگر غذا زیاد میخورن و همین یکی از دلایل اضافه وزنشون هست یکم محدودش کنید😜

هوی دنیا ، آره با توئم! دلت بازی میخواد؟! اوکی پس بچرخ تا بچرخیم!😏😏

بنظرم بهش انگیزه بده 

چند وقت پیش ی خانومه رو دیدم خودش ظریف خوشتیپ دخترش  دو برابر خودش بود اصلا انگار دختر اون مادر نبود الان ک ۱۲ سالشه میتونه جلوشو بگیره بعدا پشیمون میشه 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
قرار نیست جونشو ازش بگیرع  یع گوشیع یکمی میگیرتش قربون صدقش میرع بهش میگع مامان ورزش کن چاقی و ...

مگه خشونت فقط جونشو ازش گرفتن و دستشو داغ كردن و اسيب هاى فيزيكيه؟؟؟

نه عزيز من

با اين محدوديت ها روان بچه اسيب مى بينه

شرطى ميشه

و هزار مشكل ديگه