2777
2789
عنوان

عروس جدیدمون نیومد خونمون🥲

2320 بازدید | 121 پست

داداش بزرگم الان دو ساله عروسی کرده

داداش کوچیکم یکی از دخترای فامیل و میخواست یه سال درگیر خواستگاری کردن بودیم تا دختره بالاخره قبول کرد و الان آزمایش ژنتیک دادن منتظر جواب اونیم

قبل اینکه بریم خواستگاری متوجه شدیم مامانم سرطان داره

حال مامانم بهتر شد ما هم رفتیم خواستگاری 

حالا زن داداشم خونه ما بود این عروس جدیدمون با مامانش اومدن مامانمو ببینن 

مامانم خواب بود زنداداشم تو حیاط بود من بهش گفتم درو باز کن دم در قبل اینکه بهشون بگه بیان تو گفته مامان خوابه اصلا هم تعارف نکرده اونا هم رفتن 

من خودم تازه از دانشگاه رسیده بودم دیدم نیومدن تو بدو بدو رفتم گفتم بیاید داخل 

مامان عروسمون میخواست بیاد ولی خود دختره اجازه نداد دست مامانشو گرفت گفت حالا ی وقت دیگه مزاحم میشیم😑😑

خیلی زشت شد خیلییی

اومدم تو مامانم بیدار شده بود به زنداداشم گفتم چرا تعارف نکردی بیاد تو خیلی زشت شد بعد حالا مامانم زنگ زد خونشون عذرخواهی کرد

دیشب مامان دختره و باباش اومدن خونمون ولی خودش نیومد مامانش گفت درس داشت نیومد(ترم یک پزشکیه)

داداشم آخر شب گفت خودش به من ظهر پیام داد گفت می‌خوام بیام مامانتو ببینم چیشد که نیومده از غروبم جواب پیام منو نداده😑😑😑

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

دختر عموت و داداشت ازدواج کردن بالاخره؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموت و داداشت ازدواج کردن بالاخره؟

آره عزیزمم 

ما تو این مسیر پدرمون در اومد 😂😂

ببین خواهرانه یه چیزی بهت میگم مادر الان مریضن خب خدایی نکرده خدایی نکرده زبون لال فوت شن تو میمونی تو دست و پا دختر جونم هستی چپ بری راست بری برات حرف درمیارن 

با همین نامزدت عقد کن 

انشالله حال مادرتم خوب میشه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مامانم انقدر حرص میخوره میگه هیچی نشده از خانواده ما ناراحت شده خیلی بد شد و...

نه رفته خونشون

این قضیه برای دیروز بود

آره عزیزمم ما تو این مسیر پدرمون در اومد 😂😂

خوشحال شدم برای برادرت بالاخره به عشقش رسید

ببین خواهرانه یه چیزی بهت میگم مادر الان مریضن خب خدایی نکرده خدایی نکرده زبون لال فوت شن تو میمونی ...

هعی:)))

آره عقد میکنیم 

عروس جدیده زیادی حساس و لوس نیست ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خوشحال شدم برای برادرت بالاخره به عشقش رسید

آره واقعا ی بار بزرگ از رو دوشمون برداشته شد