2777
2789

صاحبشون نمیخورن؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

وقتی تو محیط بد بزرگ میشن، خدا میدونه سرنوشت شون به کجاها کشیده بشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا از من و شما پولدار تر میشن و خونه میخرن خودشون هم میشن رییس یه باند گدایی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
صاحبشون؟گرچه حقیقته ولی کاش اینجوری نگیمآدم حس میکنه حیوون خونگی یا شی رو گفتی

اخه ا نا بچه ها رو میخرن من شنیدم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

یه‌سری‌هاشون تحت پوشش موسسات خیریه و تحت حمایت مددکارها درس می‌خونن و مثل بقیه بچه‌ها می‌تونن یه زندگی معمولی داشته باشن

بقیه هم یا همون روش رو ادامه میدن یا خلافکار و معتادی چیزی میشن متأسفانه💔💔💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وقتی تو محیط بد بزرگ میشن، خدا میدونه سرنوشت شون به کجاها کشیده بشه.

ینی ممکنه این معتادا و آواراه های کنار خیابون اونا باشن؟