2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها می آیید؟( اضافه وزن نوجوانان😏)

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 104 پست
آیا من با شما بودم دوست عزیز خواهشا مخالف هستید ریپ نزنید ایشون به خرف من نشستن قطعا قبل هر کاری با ...

و اینکه شما انجام دادی دختر ایشون گلوبولین بدنش بیاد پایین تشنج کنه مرگ نباتی پیدا کنه شما جواب گویی که همچین راه هایی به بچه های مردم مدین شما انجام خدا بهت رحم کرده ولی قرار نیست بچه این خانم سالم بمونه چون امکان خیلی چیز ها هست 

متاسفم براتون که اینجوری صحبت میکنی شما هر کاری انجام دادی قرار نیست رو بدن دیگران انجام بشه حجامت ه ...

هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه

درضمن تربیت من به شما ربطی نداره با کمال احترام .

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ورزشهایی برای افزایش قد خوبه؟

ورزشی نیست مگه شک وارد بشه به بدن حجامت خواهشاً انجام ندین چون یک لحظه هست هزارتا پشیمانی خانم خیلی هارو دیدم که زیر حجامت مرگ نباتی شدم سنشون کم بوده ولی تناب خیلی خوبه خانم اگه می‌تونه تناب بزنه و ویتامین کلیسیم سبزیجات زیاد بخوره تحریک هورمون رشد هست 

هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه درضمن تربیت من به شما ربطی نداره با کمال احترام .

انکه شما توهین می‌کنی و اینجوری حرف میزنی مشخصه عزیزم 😊 ولی خواهشاً از این حرف ها نزنید که حجامت رو بدن انجام بده بچه دوازده ساله اگه اوکی بود میومدن اجازه انتقال خونه به بچه دوازده ساله رو میدادن خانم محترم ولی حتما رو خودت کار کن که به کسی که بزرگ تره بی احترامی نکنی

انکه شما توهین می‌کنی و اینجوری حرف میزنی مشخصه عزیزم 😊 ولی خواهشاً از این حرف ها نزنید که حجامت رو ...

به هر حال دلیلی نمیبینم که اک من با نظر کسی مخالفم نظر بدم شما مقصودت باید با مدیر تاپیک با شه نه من !!!!

در ضمن شما به شخصیت بنده توهین میکنید نه من 

به هر حال من نمیخوام حرمتی شکسته بشه  خدانگهدار پاینده باشید ❤

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
به هر حال دلیلی میبینم که اک من با نظر کسی مخالفم نظر بدم شما مقصودت باید با مدیر تاپیک با شه نه من ...

😊شما وقتی توهین می‌کنی به من حتما مطمعن باش با خودتون همینجوری توهین میشه مدیر تاپیک نگفته برو حجامت کن شمایی میگی ایشون بچه اش کوچیکه ممکنه مرگ نباتی بشه ممکنه سکته کنه اینا در نظر گرفتی ممکنه گلوبول سفیدش بیاد پایین

😊شما وقتی توهین می‌کنی به من حتما مطمعن باش با خودتون همینجوری توهین میشه مدیر تاپیک نگفته برو حجام ...

فعلا که شما رو من زومی نه من😒😏

😊شما وقتی توهین می‌کنی به من حتما مطمعن باش با خودتون همینجوری توهین میشه مدیر تاپیک نگفته برو حجام ...

در ضمن وقتی پیاممو کامل نخوندی ریپ هم نزن من اول گفتم ورزش های کششی انجام بده مثل بارفیکس و .... اگر نشد شما یه جوری حرف میزنی انگار من از اول گفتم حجامت 😑😑😑😐😐😐😐

درضمن شما که دم از احترام میزنی از همون اول نمیگفتی رو تربیتت کار کن😏😏😏😏که الان طلبکار هم هستی 

در ضمن وقتی پیاممو کامل نخوندی ریپ هم نزن من اول گفتم ورزش های کششی انجام بده مثل بارفیکس و .... اگر ...

من نمی‌دونم چند سالته هست ولی منی که هشت سال مربی ام کارشانسی دارم خیلی راحت میدونم این حرف ها اصلا بی معنیه خواهشاً بدون منبع و اعطلاع حرف نزن چون بهت میخندن 😊و اینکه اولش بی احترامی بی احترامی شد بهت 

من نمی‌دونم چند سالته هست ولی منی که هشت سال مربی ام کارشانسی دارم خیلی راحت میدونم این حرف ها ...

به هر حال حرف یک پزشک رو بیشتر از شما قبول دارم 👌👌👌👌👌

در ضمن اگر شما میخوای حرف حق رو بی احترامی بدونی ، خب بدون شما به حرف خودت معتقدی منم به حرف خودم .

فقط با یک بخشی از حرف هاتون موافقم بقیش هم که دیگه خودتون میدونید. 

به هر حال حرف یک پزشک رو بیشتر از شما قبول دارم 👌👌👌👌👌 در ضمن اگر شما میخوای حرف حق رو بی احترا ...

🙂محض اطلاعتون من کارشناس ارشد تربیت بدنی دارم یعنی پزشکی چند سال دارم رژیم و ورزش میدم خانم محترم هر دکتری اینو گفت به نظرم در مطب باید بست بشینه خونه اگه بچه دوازده ساله بخواد حجامت کنه میره خون میده عزیزم چه کاریه ؟ شما بدون اینکه تست بدین حجامت میکنید که امکان مرگ مغزی هزارتا چیز دیگه داره خانم محترم آنقدر از اینا دیدم که بشمارم برات خیلی زیاد میشه اتفاقا من به خودم اصلا معتقد نیستم ولی طرز بیانت خیلی بده 🙂 فکر نکنم کسی که از دانشگاه مدرک گرفته و درس خونده بخواد حرف اشتباه بزنه خانم محترم 

به هر حال حرف یک پزشک رو بیشتر از شما قبول دارم 👌👌👌👌👌 در ضمن اگر شما میخوای حرف حق رو بی احترا ...

چند سال هست مربی تکواندو آم بدنسازی مربی ام تیم ملی بازی میکردم به نظرت فکر نمیکنی که بدون اعطلاع حرف نمی‌زنم ؟