2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها می آیید؟( اضافه وزن نوجوانان😏)

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 104 پست

من ۲۱ سالمه یدونه زایمان داشتم ۵ ماه پیش سایز شلوارم ۴۲😐

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ورزش کنه تا لاغر شه

حلقه براش بگیرین

مثلا یه ساعتی برین پارک پیاده روی

یه مدت زمانی مشخص کنین مثلا ۶ ماه تو اون شیش ماه اگه خودشو لاغر کنه مثلا لباسی که دوس داره رو میگیرین براش

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
بزار وررش کنع گوشیشو ازش بگیر بهش بگو تا پا نشی یع دور ورزش کنی نمیدمش 

بدترين روش

كه بچه هم از مادرش متنفر شه

هم از ورزش

وقتى نميتونيد واقعا لازم نيست چنين روش هاى اسيب زا و مسخره اى رو پيشنهاد بديد!

من بچه خواهرم اینطور بود بردنش باشگاه و رقص و ایروبیک کرونا شد فیلم میزاره براش اونم انجام میده اولا منم باهاش ورزش میکردم بعدا دیگه خودش انجام میداد

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
این ۴۴ شده! بهش میگم برو بیرون راه برو، میگه تو خونه می رقصم، ولی من نمی بینم برقصه😑

اصلاتوخونه وقت ورزش نداره همش پا درسه.جاییم نیست بخوادبره کمی راه بره .فقط مدرسه که اونم نزدیکه

🩷🩷

دختر عمم متولد ۸۸ لباس بچگونه میپوشه سی و ششم براش اندازه نیست نزاز بیشتر تپل شه ولییییی یادت باشه نزار رژیم بگیره چون قدش کوتاه میمونه بفرستش باشگاه مجبور میشه تحرک داشته باشع