2777
2789
عنوان

خوشگلا یه دقه بیاین

95 بازدید | 23 پست

خوشگلا کسی از قانون جذب و نامه نوشتن به فرشته ها و قانون ۵ ×۵۵نتیجه گرفته؟؟ 

فرشته ها ب اذن خدا کارهارو انجام میدن فقط کافیه ازشون بخواین 💞💞💞

انرژی منفی اصلا داده ندین بچه هااا اصلااا 

قبول نداری تاپیک رو ترک کن اصلا ننویس نوشتم نشد 

نمیشه نمینویسم

اعتقادات محترم ولی ترک کن اینجا رو مرسییی

خبری نیست دیگه از سرزمینِ مادری:]                                        آزادی نه قبل انقلاب بود نه بعد انقلاب                                              آزادی تو ایران فقط یه میدونِ!
خیلی کار قشنگیه من یه مدت انجام میدادم کتابش هم داشتم نمیدونم حالا حصور ذهن ندارم اسمشا ولی اگه اعتق ...

واقعا؟ به چیا رسیدی با کدومش جذب یا نامه؟

خبری نیست دیگه از سرزمینِ مادری:]                                        آزادی نه قبل انقلاب بود نه بعد انقلاب                                              آزادی تو ایران فقط یه میدونِ!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟ به چیا رسیدی با کدومش جذب یا نامه؟

نامه مینوشتم واقعا رسیدم به اون چیزهایی که تو برگه مینوشتم ببین من شاید پنج سال پیش نوشتم ولی الان اینجام که اون زمان میخواستم باشم خداروشکر شاید طول بکشه ماه سال ولی میرسی من الان اون چیزها که ماله سالها بود از قبل الان رسیدم طول کشید ولی نگاه میکنم خیلی خوشحالم باور داشته باش نا امید نباش زمان میگذره یهو به خودت میای میبینی رسیدی 

نامه مینوشتم واقعا رسیدم به اون چیزهایی که تو برگه مینوشتم ببین من شاید پنج سال پیش نوشتم ولی الان ا ...

من برای خواهرم میخوام 

اون برای جذب عشق میخواد چند جا گفته بود که نمیشه جذب کرد فرد مورد علاقه رو من خواستم بپرسم با نامه میشه جذب عشق کنه؟

من برای خواهرم میخوام  اون برای جذب عشق میخواد چند جا گفته بود که نمیشه جذب کرد فرد مورد علاقه ...

آره میشه گلم اسمشون بنویس و از فرشنه عشق در خواست کن.نامه بنویس براش.شاید خیلی ها بخندند به حرفم ولی اعتقاد قلبی که داشته باشی به یه چیزی صد در صد باور کن میشه.بنویی حتما

آره میشه گلم اسمشون بنویس و از فرشنه عشق در خواست کن.نامه بنویس براش.شاید خیلی ها بخندند به حرفم ولی ...

اخه پسره از نزدیک ندیدتش بازم میشه؟ 

آره میشه گلم اسمشون بنویس و از فرشنه عشق در خواست کن.نامه بنویس براش.شاید خیلی ها بخندند به حرفم ولی ...

نه خنده برای چی من واقعا اعتقاد دارم ولی اینکه اون خواهرم رو از نزدیک ندیده نمیدونم بازم بشه یا نه

یعنی یک طرفه است

بله دقیقا

موقعیتی فراهم میشه که مثلا روبرو قرار بگیرند یا مسره اصلا تمیشناسه خواهرت

نه متاسفانه نمیشناسه

یکم سخته ولی کار نشد نداره اگه اعتقاد داشته باشی حالا بنویس انشالله معجزه بشه منم دعا میکنم

نه خودش مینویسه فقط من خواستم سوال کنم که میشه یا نه