2777
2789

تو رو خدا بخونین۲۳ سالمه.شوهرم کاسبه و همیشه مغازه هس اما پدرش باغ داره.پدرشوهرم شون هی زنگ میزنن بیا برای کار باغ در حقم خیلی بدی کردن قبلا.و منم واقعا نمیخوام حمالی شون بکنم.شوهرم گفته من باغ نمیخوام چون اهلش نیس اما اگ باباش بهش زنگ بزنه زنت بفرس به شوهرم میگم نمیرم میگه بااااید بری.الان میخوام برم خونه پدرشوهرم شون چجوری بگم که از من نخوان هی برم کمک شون کنم؟یا چجوری بگم اگه کار باغ هس میخوام باشوهرم بیام و با شوهرم برگردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیتو اون تایم خاموش کن بگو برق نبود شارژم نداشتم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

به شوخی بگو اگه از من کار میخواین باید از باغ بهم سهم بدید از ترس دیگه صدات نمیکنن

نه نگاه ب شوهرم سهم باغ دادن اما شوهرم نگاه نمیکنه ب باغ میگه خوشم نمیاد ب درد نمیخوره

نهولی هر چن وقت ی بار میگن بیا..پدرشوهرم ادم زورگویی هس.چی بگم چجوری بحث باز کنم

وقتی هیچی نمیرسه رفتیم کارنکن کم‌کم. بیخیال میشه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

نه نگاه ب شوهرم سهم باغ دادن اما شوهرم نگاه نمیکنه ب باغ میگه خوشم نمیاد ب درد نمیخوره

اگ سهم داری باید بری خی

نهولی هر چن وقت ی بار میگن بیا..پدرشوهرم ادم زورگویی هس.چی بگم چجوری بحث باز کنم

چند وقت یه بار؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)