2777
2789

بنظرتون کدومش توی کنکور ریاضی موثر تره؟

آخه اساتید پک ماز خودشون کلی تکلیف و آزمونک و...دارن

یا باید در کنار تشریحی خوندن واسه مدرسه ، اونا رو هم هندل کنم یا این که بشینم طبق بودجه بندی آزمون آزمایشی و بدون کلاس، تست هام رو بزنم

نظرتون؟

سالیانه نبین خواهشا ، نکته و تست کرمی واسه ریاضی ببین ، شیمی نکته و تست فراهانی ، اینا هم کوتاهن هم کامل 

ولی سالیانه نبین 

به خصوص ماز ، که خیلی طولانی هست جلساتش 

ضرر میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدرسه میری وقت نمیکنی کلاس آنلاین و تست به اندازه کافی داشته باشیمن پارسال خیلی ضرر کردم سر این ...

آره مجبورم شب بیداری بکشم چون نمونه دولتی هستیم سر غیبت سختگیرن

سالیانه نبین خواهشا ، نکته و تست کرمی واسه ریاضی ببین ، شیمی نکته و تست فراهانی ، اینا هم کوتاهن هم ...

یعنی میگی بدون کلاس و طبق بودجه بندی خودم تست بزنم به فنا نمیرم؟

اگه تا الان شروع نکردی تا ۴ مهر بشین دروس پیش نیاز رو تا جایی که میتونی با نکته و تست ها ببین و تست های جزوه خود استادا رو حل کن ، کتاب تست نزن تو این سه هفته 

بعدش با بودجه آزمونا و نکته تست جلو برو 

یعنی میگی بدون کلاس و طبق بودجه بندی خودم تست بزنم به فنا نمیرم؟

نگفتم بدون کلاس ، گفتم نکته و تست 

تلگرام هست ! از سالای قبل 

قطعا ریاضی و شیمی درسی هست که نمیشه بدون کلاس به سطح خوبی رسید چون کنکورشم سخته 

ولی نه سالیانه ! 

اگه تا الان شروع نکردی تا ۴ مهر بشین دروس پیش نیاز رو تا جایی که میتونی با نکته و تست ها ببین و تست ...

من مدرسه ام تابستون نوبت اول دوازدهم رو جمع کرد

فعلا تا مهر باید اونو ببندم🥲

بعدش می خوام با بودجه بندی ها پایه رو جمع کنم

آره مجبورم شب بیداری بکشم چون نمونه دولتی هستیم سر غیبت سختگیرن

یعنی می گی دوازدهم باید برم مدرسه؟ 

خب اگه اینطوره سال آخر می رم دولتی راحت خودم درسامو بخونم اینطوری که وقت نمی شه اصلا.. 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.