2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خانواده یه بچه ۲تا ۳ سال دارن بعد خیلی دوسش دارن اینو از رو این میگم که هسش عکسش استوریشون 

بعد رفتن بودن حالا تفریح یه جای بیابونی زمین حدودا  نیم متر کنده بودن بعد بچه ها حالا برای شوخی یا ترسوند گذاشته بودن توش بعد یکم خاک ریخت روش 😑

قطرع چکونی توضیح میدی

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
این خانواده یه بچه ۲تا ۳ سال دارن بعد خیلی دوسش دارن اینو از رو این میگم که هسش عکسش استوریشون  ...

همین؟ 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه ها تا اسی چرتشو میزنه بگید من کارم اشتباه میخوام برم دنبال علاقم

میخوام دوباره کنکور شرکت کنم

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤