2777
2789
عنوان

از بچه های مامی گپ کسی اینجا هست؟

150 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها از بچه های مامی گپ کسی اینجا هست؟خواستم وارد بشم دچار مشکل شدم چطور میشه با مسئولاشون تماس گرفت؟تعلیق هم نشدم دوستان فقط با گوشی خودم نمیتونم وارد بشم

@نی_نی_یار_41‍ نمیدونم اینجا میشه درباره سایت های دیگه حرف زد یا نه اگر نمیشه حذف کنید تاپیک و لطفا تعلیقم نکنید خیلی وقته نیومدم قوانین یادم رفته

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامی گپ چیست؟؟؟؟

یه سایت مثل نی نی سایت

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
منم عضوام اصلا نمیرم.تاپیکای درباره خواستگارم اونجاست هرچی میزنم حذف  مسولش میگه مرسی ک اطلاع ...

باید خودشون حذف کنن خودت نمیتونی حذف کنی عزیز

منم عضوام اصلا نمیرم.تاپیکای درباره خواستگارم اونجاست هرچی میزنم حذف  مسولش میگه مرسی ک اطلاع ...

فعلا حکیمی زایمان کرده خجسته هم ۱۰۰ سال یه سر میاد راهی نداری که بپاکی یکی و میخواستم بره به حکیمی پیام بده😪