2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه

اولا استرس خیلی بده گلم

دوما وقتی به صورت منظم شکمت سفت سفت شد یعنی مثلاً هر پنج دقیقه یه بار مثه سنگ بشه شکمت یعنی وقت زایمانه

سعی کن قرآن بخونین که آرامش داشته باشی

برای سهولت زایمان هم سوره انشقاق رو بخون

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیسه آبت که پاره شد برو بیمارستان

ساک بچه رو از الان اماده کن برا خودتم لباس و نوار بهداشتی های بزرگ وردار

اگه کیسه آب گرم داری اونم ببر

استرس هم نداشته باش مامان خانوم

دانشجوی دکترای عمومی

کیسه آبت که پاره شد برو بیمارستانساک بچه رو از الان اماده کن برا خودتم لباس و نوار بهداشتی های بزرگ ...

ساک شو آماده کردم اتاق هم چیدم نامه بیمارستان هم گرفتم  یکساعت با شهر خودم فاصله داره بیمارستان 

ساک شو آماده کردم اتاق هم چیدم نامه بیمارستان هم گرفتم یکساعت با شهر خودم فاصله داره بیمارستان

ماشین دارین؟ استرس نداشته باش بعد از پاره شدن کیسه آب بلافاصله دردای شدید نداری ک

اولش درد ها با فاصلست

تو یک ساعتی ک تو راهی بدنیا نمیاد

دانشجوی دکترای عمومی

استرس خودش زایمان زودرس میاره

یادت باشه بچت هرچی بیشتر بمونه رشدش بهتره بدنیا اومد خودتم راحت تری

ب اینا فکر نکن

فقط غذاهای مقوی بخور تپلی بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خدا بهتون فرج خیر بده ان شآءالله بسلامتی فارغ بشین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم استرس چرا من تجربه دوتا بارداری با زایمان طبیعی دارم.دفعه اول کیسه آب پاره شد دفعه دوم با لک و ...

دردم گرفت خودم و برسونم بیمارستان؟ دکترم گفت اومدی بیمارستان پول واریز کن به حسابم زنگ میزنن من میام هر ساعتی باسه