2777
2789

من با یه اقایی اینترنت توی تلگرام اشنا شدم و هی باهم حرف زدیم ابراز علاقه کرد به حدی اهمیت میداد بهم مثلا صب زود صب بخیر شب شب بخیر طول روز صدبار سزاغم میگرفت حتی گفت دوستت دارم واینا یه جورایی دیگه.رفیق شده بودیم گفت طلاق گرفتم ۳ ساله .همیشع در دسترسم بود چتدبار گفتم عکس شناسنامه ات بفرست ولی طفره رفت.ولی وقتی میدیدم  هرموقع از روز هست در دسترسم باورم شد حتی قرار شد ملاقات حضوری داشته باشیم  و اشنا یشیم برای ازدواج. تا اینکه به سرم زد دوستم تو اینستا با ترفتدی بااهاش ناشناس دوست شد به دوستم گفته بود زنم ۶ ماهه رفته  قهر. شاید برگرده شاید برنگرده. و دوستم بهش گفته بود کسی داری الان تو زندگیت گفته بود هیییچکی نه مجازی نه حضوری ندارم و همون حرفای عاشفانه به دوستم زده بود  وقتای که با دوستم چت میکرد دیکه حواب من نمیداد و وعده داد به دوستم زنم طلاق میدم در اینده ای نزدیک و میام باهم اشنا بشیم برای ازدواج.بعد که به روش اوردم به جای شرمتدگی میگفت من کارم اشتباه بود ولی دوستت بدتر مسدودش کن خیلی حسوده  من نیاز جنسی داشتم حوابش دادم🙄منم گعتم برو بمیر بی ارزش و مسدودش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.