2777
2789

به هیچ وجه خاکی نباشید چون تجربه خودم

باخاک یکیتون میکنن

احوال پرسیتونم انتظاری باشه امروز اون زنگ زددفعه دیگه شما زنگ بزنید یا برعکس

نه مثل منکه شماره گوشیم بلد نیستن ماهی سه بار زنگ میزدم 

وفقط یک طرفه بود 

و همسرتون هرجور خودش راحته ولی شما نه

مجبور نیستین هرچیزی تحمل کنید که

خار بشید  

و بدترین کار اینه راجب خانوادت جلو عروس و داماد

تعریف کنید

من مامانم خیلی ساده دله هرچیزی میشد جلو همسرم

تعریف میکرد اونم به وقتش میزد تو چشم مامانم

که فلانیم باهاتون بد هستن 

ازاون به بعد به مادرم گفتم سکوت هرچی میخوای به من بگو ولی عروس و داماد ازما نیستن فقط سکوت

اینم تجربه🙌 دوسال🙌 زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تازه عروسم هفته پیش عروسیم بود میشه چندتا نصیحت ب منم کنین چون واقعا بی سیاست هستم و تو شهر ...

سیاست کثیفه به جاش بگو توی هر موقعیت چه واکنشی نشون بدم که درست ترین باشه🥲❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من ۲۵ ساله عروسی کردم شاید کلا ده بار به مادرشوهرم زنگ زدم اونم چون اون بهم زنگ نمیزنه حتی میخواد دعوت کنه فقط به همسرم میگه ولی خوب سال اول براشون مثل کوزت بودم طول کشید تا تجربه به دست بیارم 

سلام من تازه عروسم هفته پیش عروسیم بود میشه چندتا نصیحت ب منم کنین چون واقعا بی سیاست هستم و تو شهر ...

شوهرت بد خونوادشو گف تاييدش نكن فردا اشتي ميكنن تورو حذف ميكنن

بد خونوادتو نگو همش تعريف

خاكي نباش

پس انداز داشته باش يواشكي

صدتو نزار واسه شوهرت كمي مرموز باش

نشون نده هركاري كنه باهاش ميموني مرز بزار

همينا تا ي عمر كافيه واست

کلا میری خونشون سکوت کن

سوال کردن کوتاه پاسخ بده 

به بین تجربه کردم اصلا از خانوادت نه پیش شوهرت

نه خانوادش حرف نزن برعلیه خودت سواستفاده میکنن

هیچی بهتراز سکوت شمارو ایمن نگه نمیداره

زیادم خونشون کار نکن اگر غذا درست کرده مادر شوهرت

توفقط کمک بده ظرف بشور همین و تمام به هیچ وجه غذا درست نکن اصلا صمیمی نشو بزرگترین حرف مادر شوهر کلمه دخترم هست شما فقط دختر مادرتی

تنها نصیحتی که بهت میکنم اینه که باهاشون صمیمی نشو 

بی دعوت خونشون نرو

اگه مهمونی بزار مثل مهمون باهات رفتار کنن تو عروس اون خانواده ایی و هیچ وقت مثل دخترشون نمیشی پس اگه فرق گذاشت بین تو ودخترش دلگیر نشو عوضش تو هم مثل دخترش دلسوزی و کمک نکن  البته همیشه بهشون احتران بزار و سنگین و بادب  باش باهشون