2777
2789
عنوان

از جامعه ی رقابتی خسته شدم

159 بازدید | 17 پست

از بچگی ما رو تو مدرسه تشویق کردن تا بالاترین نمره ی کلاس رو بیاریم 

تو هر زمینه ای بچه ها رو با همدیگه مقایسه کردن و از همون بچگی کمالگرایی رو کردن تو مغز ما .

تو بزرگسالی همه چی شده پول و درامد و رقابت .

حتی یه سری ها زن ها رو تحت فشار میذارن تا همیشه با مردها که همیشه تو جامعه  امکانات بیشتری داشتن و محدودیت هایی که جامعه و فیزیک بدن زن ها  واسه زنها داشته نادیده میگیرن و زن ها رو مجبور به رقابت با مردها میکنند .

ولی واقعا با یک سره در زحمت بودن و سختی کشیدن برای رقابت با دیگران میتونیم شاد باشیم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موافقم ، به همین خاطر ساده زیستم و از کسانی که خیلی در وادی نگاه به دیگران و رقابت هستند دوری میکنم و از صحبت باهاشون لذت نمیبرم . اینکار همیشه مارو تو استرس گذاشته و به همین خاطر باید ازش دوری کنیم و آدمهایی که اینطور هستن رو به حال خودشون بزاریم 

توی برنامه ی خونه خودتونه، شبکه افق یه مشاور دو هفته در این مورد صحبت می کرد کاشارشیوشو پیدا کنی و ب ...

ععع مرسی 😍 اره واقعا به همچین برنامه ای نیاز دارم که ببینم 

دلم میخواد واقعا از رقابت فاصله بگیرم و ملایم زندگی کنم . خیلی تنبل و بیخیال نباشم ، خیلی هم  به خودم سخت نگیرم

منم موافقم ، به همین خاطر ساده زیستم و از کسانی که خیلی در وادی نگاه به دیگران و رقابت هستند دوری می ...

اره دقیقا 

منم چون دور و اطرافم کلی از این ادما بوده استرسی و کمالگرا شدم ، چون اونا مداوم منو مقایسه کردن ، خودمم مدام خودمو با بقیه مقایسه میکنم .

ولی چند وقته تصمیم گرفتم رها باشم و تو ارامش بدون توجه به دیگران و حرفاشون در کمال آرومی و ملایمت کار خودمو بکنم