2777
2789
عنوان

خواهرم از درد داره بیهوش میشه کسی هس بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 63 پست
بقول قدیمیا سردیش نشده ؟

ن از سردی نیس خیلی گرمیجات میخوره و هرروز زیره سیاه و زنجیبیل اینا دم میکنیم براش.

میگن درد بی درمون واقعا دارم درکش میکنم. 

شیاف براش گذاشتم یکم شاید بهتر شه.

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سالمه هیچی نیس. ازمایشای خدایی نکرده سرطان این چیزا هم نیس. اصن نمیدونیم دیگ پیش کی بریم. حاضر ...

اگه مشکل پزشکی نداره شاید سردی کرده ،یا شایدم عفونته،اگه سردی باشه یه تکه نبات رو روی شعله ملایم بزارید اب بشه ، نبات رو خرد کنید راحتر ذوب بشه طوریکه نسوزه ،بعد یه ذره ابجوش نصف لیوانم عرق نعناع بریزید،دل درد وخوب میکنه،گاهی وقتا هم جابجا شدن نافم این علایم رو داره ولی در نهایت از لحاظ پزشکی مطمن بشیدبعد

امروز برای چندمین بار سونو گرافب رفته. هرنوع ازمایشی انجام داده. همه میگن نمیفهمیم از چیه.نمیدونیم چ ...

عزیزم این همه دکتر بردین یه نوبت هم دکتر طبی سنتی ببرین حتما بیماریش رو پیدا میکنن و درمان میکنن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
سونو‌گرافی باید بره.به دکتر بگین براش بنویسه بره انجام بده.دقیقا کجاش درد میکنه وچه علائمی داره؟؟؟؟؟

زیر دلش. درد شدید وحشتناک . ک نمیتونه ی ذره تکون بخوره بعدشم بالا میاره و بدونش مور مور مبشه و همش میگه دارم میمیرم و نفسم نمیاد بالا و واقعا من اینو حس میکنم ک هی چشاش میره باز یهو نفسش باز برمیگرده.

خدایا😭😭😭

چرا هیشکی نمیفهمه چشه این. هیچ دکتری

نمیتونه ی درجه خودشو تکون بده ک ببریمش بیمارستان حداقل. ب اورژانسم زنگ میزنیم میگ ما نمیتونیم کاری ک ...

ببین به اورژانس بگین غش کرده وبیهوش شده بایدددبیان یعنی چی که نمیان ؟اینوبگین حتما میان. درد خیلی بده 

عزیزم این همه دکتر بردین یه نوبت هم دکتر طبی سنتی ببرین حتما بیماریش رو پیدا میکنن و درمان میکنن

کسیو نمبشناسین ک خوب باشه هرجای ک باشع میاریمش هر جا.

ما مشهدیم

کسیو نمبشناسین ک خوب باشه هرجای ک باشع میاریمش هر جا. ما مشهدیم

شماره منشی دکتر صادقی منش رو میفرستم واستون اون خودش میگه که چکار کنین و بگین که بیمارتون اورژانسیه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
زیر دلش. درد شدید وحشتناک . ک نمیتونه ی ذره تکون بخوره بعدشم بالا میاره و بدونش مور مور مبشه و همش م ...

یه سوال دقیقا زیر نافش درد میکنه درد شدید که میگیره و نمیتونه کمرش بلند کنه اینجوری هست؟؟واینکه یبوست هم داره؟چون بعضی دخترا هست زیر شکمشون میگیره یهو آدم خشک میشه درد شدید ک ول کن نیست نمیتونی بشینی یا کمر خم کنی ...روغن زیتون یه قطره بریز داخل نافش واینکه یکم بزن به دستت دور نافش ماساژ بده یه دوش آب گرم هم بگیره حوله داغ کنه سعی کنه دسشویی کنه 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
ببین به اورژانس بگین غش کرده وبیهوش شده بایدددبیان یعنی چی که نمیان ؟اینوبگین حتما میان. درد خیلی بد ...

ی بار توی بانک بیهوش شد از درد هرچی زنگ زدیم نیومدن. بعد خود بانک زنگ زد سرصدا ک باید بیاین توی بانک من اینجوری شده برا من مسعولیت داره. بعد اومدن فقط فشارشو چک کردن گفتن میخاین ببریمش بیمارستان ازمایشات روش بکنیم ببینیم چی میشه همین. دعا کنید بهتر شه الان خودمون ببریمش حداقل بالا سرش باشیم 

۰۹۱۳۸۰۶۶۱۵۶

این شماره خانم امامی منشی دکتر صادقی منش هستش

یه سوال دقیقا زیر نافش درد میکنه درد شدید که میگیره و نمیتونه کمرش بلند کنه اینجوری هست؟؟واینکه یبوس ...

میگه زیر شکمم درد میکنه.ن یبوست نداره. 

باشه مرسی عزیزم.

الان اینقد درد کشید نمیدونم جون نداره حرف بزنه چشاشو گذاشتع رو هم. حوله تند تند دارم داغ میکنم‌.