2777
2789
عنوان

خواهرم از درد داره بیهوش میشه کسی هس بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 63 پست
زیره سیاه و زنجیبیل بهش دادم.  شیرینی میخوره بدتر میشه. حوله گرم کردم. نمبدونم چکا کنم واقعا ...

شیرینی میخوره بدتر میشه شاید سنگ کیسه صفرا سونو گرافی کامل شکمی انجام بده این دیگه ک آسونه انجام بده خیالش راحت باشه سنگ صفرا درد شدیدی داره ک نگو دقیقا معده درد میگیری ولی درکل صفرات هست آدم فکر میکنه معده هست

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید کجا بره اینو تشخیص بدن؟  اندوسکوپی ؟

سونو‌گرافی باید بره.به دکتر بگین براش بنویسه بره انجام بده.دقیقا کجاش درد میکنه وچه علائمی داره؟؟؟؟؟

خب باید کجا بره اینو تشخیص بدن؟  اندوسکوپی ؟

دقیق نمیدونم فقط یادمه مامانم این حالتارو داش..خیلی شدید دل درد ب حدی ک نفسش بالا نمیومد...دیگ عمل کرد و دراورد صفراسو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
شیرینی میخوره بدتر میشه شاید سنگ کیسه صفرا سونو گرافی کامل شکمی انجام بده این دیگه ک آسونه انجام بده ...

تاالان ده باری سونو کامل شکم انجام داده. امروز ظهر سونو بوده‌. 

خود دکتر سونوگرافی هم گفته نمبدونم چرااینقد درد داری. همه چیو خوندم نوشنه سالم سالم سالم. 

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
تاالان ده باری سونو کامل شکم انجام داده. امروز ظهر سونو بوده‌.  خود دکتر سونوگرافی هم گفته نمب ...

یعنی صفرا هم چک کرد؟؟؟خب شاید از معدش باشه ببرین دکتر داخلی لطفا طفلی گناه داره 

تاالان ده باری سونو کامل شکم انجام داده. امروز ظهر سونو بوده‌.  خود دکتر سونوگرافی هم گفته نمب ...

چ عجیب پس فقط جنبه عصبی داره دیگ دردش ..اگ همه ازمایشا و سونو اوکیه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
نکنه اندومتریوز داره من یه بارشیرینی خوردم درحدیه زایمان دلدرد گرفتم وبدنم نمیتونست شیرینی هضم کنه ب ...

نمیتونه ی درجه خودشو تکون بده ک ببریمش بیمارستان حداقل. ب اورژانسم زنگ میزنیم میگ ما نمیتونیم کاری کنیم باید بیارینش. 

خودم دست کمی از اون ندارم اینقد استرس کشیدم پاهام سست شده.ممنونم از راهنماییت 

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

عزیزم بهش آب سرد بده قلپ قلپ بخوره.  مامان من اینجوری چن دیقه دل دردش مسکن میشه. از عطاری رازیانه و اگه میشناسین اجغو بگیرین آسیاب کنین بدین یه قاشق با آب بخوره

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐