2777
2789

نه حواسش به خواهر برادر هست 

من اندازه خودم تو خونه کمک میدم ولی مادر خونه ام باید یه کارایی بکنه یا نه 

حالا شاید سوال باشه چه مرگشه 

هیچی پارسال نتونست طلاق بگیره بره پی دوست پسر بازیش این جور میکنه 

خواهر برادرهام کوچیکن وگرنه تا الان ده بار بیرونش کرده بودم

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قصد طلاق داره مشکلش با پدرت چیه؟ شاید افسردگی داره چرا اینجوری حرف میزنی درباره مادرت دوس پسر بازی چیه مگه تاحالا چیزی دیدین ازش؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان میان میگن افسردگی داره یا ببین بابات چ کرده‌باهاش ک اینجوری شده.

خب عموما همینه دیگه 😐 پ چی بگیم؟ بگیم خاک تو سرش رو مخ بابات کار کن بندازش بیرون؟  

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا قصد طلاق داره مشکلش با پدرت چیه؟ شاید افسردگی داره چرا اینجوری حرف میزنی درباره مادرت دوس پسر با ...

برا کلاس زبان و موسیقی افسردگی نداره؟

واقعا امکانش هست افسردگی پیدا کرده باشه. باید بررسی کنید. دیگه بچه نیست که با تهدید و تنبیه بخواد کاری رو بکنه. عقایدش کاملا شکل گرفته ست و برای تغییر کار طولانی روش نیازه.

واقعا لعنت به قانونی که زن حتی بعد از چندین سال زندگی و فرزندآوری حقش چنان از زندگی مشترک آن که که فرزند بتونه تهدید به بیرون کردن از منزل داشته باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب عموما همینه دیگه 😐 پ چی بگیم؟ بگیم خاک تو سرش رو مخ بابات کار کن بندازش بیرون؟

عموما همین نیس خیلیا‌تنبلن. و ابنکه قبلش ادم میپرسه چرا نمیکنه چیشده . نه اینکه فرت بیایم بگیم مرده مقصره 

parasoo1989@
غلط کرده افسردگی داره بچه ها مسئول بیماری های اینا نیستن افسردگی رو هم کردن بهانه

مارو هم روانی کرده 

همش تو خونه هستیم جرئت نداریم اسم یه فامیل رو بیاریم 

نه جایی میریم

نه میزاره کسی بیاد