2777
2789

سلام دوستان

منو مادرم هردو شاغلیم و خواهرمم دانشجوعه قبلا یه خانومی بود برا کارای خونه کمکمون میکرد که رفتن شهر خودشون 

یه خانوم دیگه از دیوار پیدا شد که کمک کنه خدایی کارش حرف نداره ولی هربار میاد وسایل مادرم رو تقاضا میکنه یک بار میگه این مانتو رو اگه لازم نداری بده من یک بار میگه کفشت رو بده و..

دو سه بارم مامانم داد بهش از وسایلش ولی دفعات بعدی گفت یه مقدار اضافه تر میدم بخر قبول نمیکنه میگه از وسایل خودتون بدین

چیکار کنیم؟ یکم میترسم اخه اصرارش بر اینکه حتما برا ما باشه چیه؟

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیس وسیله کسی رو قرض بگیریم یا قرض بدیم انرژی منفی داره و حتی بعضیا میگن با علم ماوراء میشه تو زندگی دیگران مشکل ساخت اصلا این کارو نکنین اونم با یه غریبه که نمیشناسین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
مواظب باشید دام برای باباتون نذاشته باشه.اینا با لباسها هزارتا جادو و طلسم میکنند

واقعا؟ اخه بابامو ندیده تاحالا

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

دقيقا عجيبهمعمولا با وسايل و لباس هاي خودتون ميتونن براتون دعا بگيرن

جدی؟ 

اصلا خوب نیس وسیله کسی رو قرض بگیریم یا قرض بدیم انرژی منفی داره و حتی بعضیا میگن با علم ماوراء میشه ...

یاخدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا؟ اخه بابامو ندیده تاحالا

خب اینا معمولا تو خونه های پولدارها میرن کار میکنن بهرحال مراقب باشید.من لباس به کسی نمیدم حتی لباسهایی که نمیخوام دم خونه م نمیذارم میبرم میذارم یه محله دیگه.

خب اینا معمولا تو خونه های پولدارها میرن کار میکنن بهرحال مراقب باشید.من لباس به کسی نمیدم حتی لباسه ...

الان چیکار کنیم؟ چون چندبار دادیم بهش از لباسا 

نمیدونم والااگه خدای نکرده دیدین مشکلی پیش اومد تو خونه یه سرکتاب بردارید اگه هم مشکلی پیش نیومد که ...

مرسی عزیزم