2777
2789
عنوان

بنظرتون سرنوشت این دختر چی میشه

123 بازدید | 9 پست

خودش خجالتی و گوشه گیره مادرش هیچ جا نمیره همیشه خونست خیلی ترسوئه پارانویید و افسردگی داره داداشش دوقطبی داره خواهرش اتیسمه و معلول همیشه تو خونه بحث گریه و دعواست پدرشم فقط میره سرکار و میاد این دختر نه تفریحی داره نه جایی میره بخاطر همه این شرایط افسردگی گرفته ۱۵.۱۶ سالشه

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

این دختر گل درسشو بخونه بره دانشگاه و شاغل بشه. 

شرایطو که نمیشه عوض کرد 

اما میشه خودمونو نجات بدیم 

وقتی شاغل باشی هم خاستگارای بهتری داری 

هم مستقلی و نیاز به کسی نداری.

نهایت اگه ازدواجم نکردی دستت جلو کسی دراز نیست.‌

منم شرایط خانوادم بد بود موندم شدم ۴۰ ساله! البته منو نزاشتن که درس بخونم یا سرکار برم.‌. البته خیلیام شرایط خانوادگی بدی داشتن اما ازدواجهای خوبی کردن‌ . پس خواست خدا مهمه.‌

تو برو عزیز دلم درستو بخون . و پیشرفت کن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دختر گل درسشو بخونه بره دانشگاه و شاغل بشه. شرایطو که نمیشه عوض کرد اما میشه خودمونو نجات بدیم و ...

ممنون عزیزم ولی منم ۲۵ سالمه داشتم به ۱۵ سالگیم فکر میکردم

چقدر عجیبی! معمولا ۱۵ ساله ها به ۲۵ سالگیشون فکر میکنن!!!

چون همش تو حسرت گذشتم این ده سالم فقط به افسردگی و حال بد و خونه نشینی گذشت هنوز تصور میکنم تو ۱۴.۱۵ سالگیم

چون همش تو حسرت گذشتم این ده سالم فقط به افسردگی و حال بد و خونه نشینی گذشت هنوز تصور میکنم تو ۱۴.۱۵ ...

عزیزم اکثرمون همینیم 

من همش میگم حتی یه روزم زندگی نکردم 

یه روز خوش نداشتم. 

الان سرکار میزی؟ 

الان تازه جوونیت شروع شده 

عزیزم اکثرمون همینیم من همش میگم حتی یه روزم زندگی نکردم یه روز خوش نداشتم. الان سرکار میزی؟ الان تا ...

اره فعلا یه جایی پاره وقت مشغولم ولی راضی نیستم دوست داشتم رشته خوبی قبول شم واسه خودم کسی بشم

اره درست میگی عزیزم ادم  بیشتر درگیر گذشتش  تا حال و آینده😣