ماهووور مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1832 عنوان اونایی که از تیتر بتا سر درمیارن بیاین تو رو خدا 304 بازدید | 48 پست آخرین پریودم پنج بهمن بود و الان باید ۶هفته باشم جوابو هنوز به دکتر نشون ندادم به نظرتون طبیعیه؟ مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 1400/12/19 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 54979 باردار کهستی ولی بتات پایین شاید لقاحت دیر بوده بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
ماهووور مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1832 باردار کهستی ولی بتات پایین شاید لقاحت دیر بوده کلا یه بار نزدیکی داشتم اونم یه روز قبل تخمک گذاری مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
ماهووور مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1832 خوبه که بتا378 واسه ۶هفته کم نیست؟ مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
ماهووور مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1832 برا۵هفته کمه چه خاکی بریزم تو سرم مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 فک نکنم ۵هفته باشی کمتره چون لقاع دیرگرفته منم از۵دی پری شدم تاحالانشدم گفتن ۹هفته تا۱۰هفته هستم سنودادم گفت ۵ هستی چون لقاع دیرگرفته نی نی یارحذف تاپیک۲
ماهووور مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1832 فک نکنم ۵هفته باشی کمتره چون لقاع دیرگرفته منم از۵دی پری شدم تاحالانشدم گفتن ۹هفته تا۱۰هفته هستم سنو ... آخه من کلاً یه نزدیکی بدون محافظت داشتم اونم یه روز قبل تخمک گذاری مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 چه خاکی بریزم تو سرم تکرارش کن اگ دوبرابربشه بارداری کی بتادادی؟اگ امروز دادی ۲روزبعددوباره تکرارکن نی نی یارحذف تاپیک۲
ماهووور مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 1832 تکرارش کن اگ دوبرابربشه بارداری کی بتادادی؟اگ امروز دادی ۲روزبعددوباره تکرارکن ۴روز پیش دادم مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 آخه من کلاً یه نزدیکی بدون محافظت داشتم اونم یه روز قبل تخمک گذاری خب بارداری دگ ولی شایددیرترگرفته سنومشخص میکنه چندهفته هستی نی نی یارحذف تاپیک۲