2777
2789
عنوان

اونایی که از تیتر بتا سر درمیارن بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست

منم تو 5 هفته بتام 364 بود... 

دکتر گفت لقاح دیر اتفاق افتاده... 

دوباره تکرار کردم 2 برابر شده بود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو 5 هفته بتام 364 بود...  دکتر گفت لقاح دیر اتفاق افتاده...  دوباره تکرار کردم 2 بر ...

یعنی چی لقاح دیر گرفته؟مگه وقتی تخمک گذاری اتفاق میفته همون روز لقاح انجام نمیشه؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
عزیزم لقاحت دیربوده استرس نداشته باش مطمئن باش عالی هستی دکترم نشون بده دوباره تکرارمیکنی نهایتش

منم طبق همین جدول استرس گرفتم من فقط ۱۷بهمن ماه رابطه بدون محافظت داشتم چرا باید الان بتا انقد کم باشه

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
منم طبق همین جدول استرس گرفتم من فقط ۱۷بهمن ماه رابطه بدون محافظت داشتم چرا باید الان بتا انقد کم با ...

اخه لقاحت همون لحظه که نیست بعدازکجااینقدرمطمئنی تخمک گذاریت همون فرداش بوده عزیزم خیالت راحت باشه هفته ت پایینتره، من خودم سونوگرافیم دوهفته اختلاف داشت با روزاقدام که خودم حساب کرده بودم

اخه لقاحت همون لحظه که نیست بعدازکجااینقدرمطمئنی تخمک گذاریت همون فرداش بوده عزیزم خیالت راحت باشه ه ...

واسه تخمک گذاری کیت میزدم اخه مگه میشه دو هفته بعد تخمک گذاری لقاح انجام بشه چرا انقد دیر

نمیدونم عزیزم خیلیا اینطوریا میشه، مطمئن باش عالی هستی

خدا از دهنت بشنوه من که قلبم تو دهنم میزنه از استرس

عزیزم بتات پایینه 

دوروز دیگه مجددا ازمایش بتا بده 

باید رقم بتا دو برابر شده باشه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

تجربه من اینکه 

سر بارداری هام 

فقط بی بی چک 

چه کاریه آخه 

چه کار به این اعداد و ارقام داری

حامله ای دیگه 

نه هفته شدی برو سونو 

یا حتی دیرتر ۱۲ هفته بری بهتره 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.