2777
2789
عنوان

کیا کارت بلو بانکو و کلا اینترنتی تحویل گرفتن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 36 پست
😐پارتنر نداریم ک  بعدم بی ادب حیا عفت 😂

ان شاالله بهترین نصیبت 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺آخی چرا جراحی کردی ب پارتنرت بگو بوس کنه دستتو اوف شده زود خوب شه

دیگه چقد گاز بگیره گردنم سیاه و کبودشده روم نمیشه سر سفره بشینم میزارم بخابن بعد میرم آشپزخونه 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

دیگه چقد گاز بگیره گردنم سیاه و کبودشده روم نمیشه سر سفره بشینم میزارم بخابن بعد میرم آشپزخونه

😶😶حالا این دفعه رو بگو ب بوس اکتفا کنه جراحی کردی تا بزاری همه بخوابن بعد بری آشپزخونه ضعف کردی باز باید جراحی معده بشی

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

😶😶حالا این دفعه رو بگو ب بوس اکتفا کنه جراحی کردی تا بزاری همه بخوابن بعد بری آشپزخونه ضعف کردی با ...

🤣

دندون نیس ک انگار اره برقیه

خدا دندوناشو حفظ کنه تا صد سالگی گاز گازیت کنه بگو امین

میگه باید ی کاری کنم زشت شی کسی نگات نکنه ب پرستار می‌گفت نمیشه امپولشو خودم بزنم 🤣

عاششق این دیییوووونع بازیاشم

میگه باید ی کاری کنم زشت شی کسی نگات نکنه ب پرستار می‌گفت نمیشه امپولشو خودم بزنم 🤣عاششق این دیییوو ...

😂😂😂اصلا دخترا وقتی ی نفرو دوست دارن رفتاراشووون خداست 

برو حال کن دل ما سینگلا رو هم اب کردی 😒🧿پایدار باشید ایش حسودی نیستم اصلا

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

😂😂😂اصلا دخترا وقتی ی نفرو دوست دارن رفتاراشووون خداست برو حال کن دل ما سینگلا رو هم اب کردی 😒🧿پ ...

ای بابا

معذرت میخام ببخشید 

شوخی کردم راحت باش دستام ایشالله زودتر خوب شه من رفتم بخوابم 💃💃

ممنونم مهربون 🌹 

روزت بخیر 

ان شاالله ی پارتنر مهربون و خوشتیپ بیاد زندگیتو قشنگ کنه