2777
2789
عنوان

اونایی که از تیتر بتا سر درمیارن بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من اینکه  سر بارداری هام  فقط بی بی چک  چه کاریه آخه  چه کار به این اع ...

این آزمایش رو دکترم نوشت برام چون یه بارداری بدون قلب داشتم که سقط شد

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
این عددمیگه خارج رحمه یاپوچه بارداری

عزیزم منظورت عدد بتای منه؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
این عددمیگه خارج رحمه یاپوچه بارداری

حتی اگر اینطور باشه هم باید صبر کنه 

تا بفهمه 

بارداری خارج رحمی یا پوچ هم یک علائمی داره به هرحال 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
این آزمایش رو دکترم نوشت برام چون یه بارداری بدون قلب داشتم که سقط شد

خوب عزیزم 

ان شالله که ایندفعه اینطور نمیشه 

ولی اتفاقا چون تجربه تلخ داری 

کمتر باید به خودت استرس وارد کنی 

خدای نکرده اگر جنین به هر دلیلی مشکل داشته باشه هم کسی کاری ازش نمیاد، به موقع علایم نشون میده و ...

و ان شالله اگر همه چی خوب باشه بهتره صبر کنی تا به وقتش بری و مطمئن بشی 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
ن میگی عدد بتاالکیه گفتم الکی نیس

البته من خودم سر بارداری اولم فقط آزمایش دادم 

همون روزهای اول که تاخیر داشتم 

بتا ۳۵ بود 

آزمایشگاه و دکتر هم نگفت پایینه 

دیگه هم تکرار نکردم 

هفته نهم بارداری بتام ۵۰۰ بود پسر گلمنم الان دوسالو دو ماهشه تبریک میگم برو سنو گل من

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
هفته نهم بارداری بتام ۵۰۰ بود پسر گلمنم الان دوسالو دو ماهشه تبریک میگم برو سنو گل من

خیلی امیدوار شدم مرسی

کلا یه بار نزدیکی داشتم اونم یه روز قبل تخمک گذاری

سلام مبارکه

6هفته نیستی عزیزم فوقش الان هفته دوم باشی 

استرس نداشته و باش و همه چی عادیه فقط دیر نی نی لقاح پیدا کرده😁😍

البته من خودم سر بارداری اولم فقط آزمایش دادم  همون روزهای اول که تاخیر داشتم  بتا ۳۵ بو ...

ببشترازمایشگاه هامیگه من ب دگترم زنگ زدن ودگترم گفت تکرارکن چون من ۱ماه عقب انداخته بودم

خوب عزیزم  ان شالله که ایندفعه اینطور نمیشه  ولی اتفاقا چون تجربه تلخ داری  کمتر ب ...

بله درسته عزیزم 

تا جایی که می‌دونم خارج رحم هم درد زیاد و خونریزی داره 

یهو که رحم نمیپکه 

آخه من اینقدر دیدم توی سایت این تجربه بتا 

و هی تکرار آزمایش

و هی سونو تکرار شده 

و آخرش فقط با صبر همه چیز معلوم می‌شده 

دیگه آلرژی گرفتم به آزمایش بتا 🙄

ان شالله خدا به هر کس میده براش حفظ کنه

سلام مبارکه 6هفته نیستی عزیزم فوقش الان هفته دوم باشی  استرس نداشته و باش و همه چی عادیه فقط ...

عزیزم میشه یه توضیح بدی لقاح دیر یعنی چی آخه من کیت زدم و یه روز قبل تخمک گذاری اقدام کردم الان ۳۲روز از نزدیکی گذشته چجوری دو هفته ام؟