2777
2789
عنوان

خجالت جوش

238 بازدید | 28 پست

من ۱۷ سالمه صورتم پررررر جوشه پررررر جوش هزار تا دارو امتحان کردم هزار تا دکتر رفتم خوب نمیشه تحمل درد میکروعم ندارم همه اطرافیان میگن زشت نیستی ولی تو کلاس زبان امروز چند نفر داستن ب خاطر جوشام و بینی بزرگم مسخرم میکردن باشگاا لباس حلقه ای تنم بود جوش داشت دستام همه میگفتن این چرا اینجوریه پیشونیم جوش داره لپام جوش داره کمر جوش داره اصلا اعتماد ب نفس ندارم چند بار فکر خودکشی ب سرم زده از خونه خیلی بیرون نمیرم چون خجالت میکشم😪

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏

خوب میشن نگران نباش

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو گیاهیم مصرف کردی؟

من جواب گرفتم ازش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
سلام گلم من مشاور پوست و مو هستم اگر بدنت هم خیلی جوش میزنه احتمالامشکل داخلی داری ازمایش بده

من باسنم جوش میزنه مشکل داخلی هم ندارم ب  نظرتون مشول از چیه؟؟

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤