اون زمان نه گوشی نه اینترنت هیچی نبود پس چطوری سرگرم میشدین من خودم وقتی 7 سالم بود کامپیوتر داشتم پلی استیشن 3 داشتم کلی باهاش خاطر داشتم بچه های الانم فقط گوشی بازی میکنن اهل کامپیوتر و کنسول نیستن ولی واقعا دهه 70 و 60 دقیقا چه بازی میکردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه عالمه بازی که نه تنها به مغز آسیب نمی زد که مفید هم بود.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
بازی تو کوچه و حیاط با دوستان ،کلاس زبان ،اون موقع ما آتاری داشتیم اما واقعا خیلی بیشتر خوش میگذشت ،الان نمیفهمیم هورمون چجوری میگذره،خود من از وقتی که گرفتار می نی سایت شدم از سال۹۶ نفهمیدم عمرم چجوری رفت
نه عزیزم واقعا این طور نبود. بچه ها فعالیت فیزیکی داشتن، از تجسم و تخیل بیشتر استفاده می کردن. در واقع اصلا بچه ها نباید با گوشی و کنسول و ... سرگرم باشن باید با بازی های دیگه که خلاقیت ر رشد میده سرگرم بشن.
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤