چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
شما خودت باید ببینی لباس پوشیده چی داریما چی بگیممعمولا شومیز شلوار یا شومیز دامن برای فامیل دور منا ...
میخوام بخرم
دامن چه مدلی؟
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ساده رو بیشتر دوست دارم ولی اگر طرح داری دیدی که قشنگ باشه ، اونم خوبه
اوهوم خوبه اینم
ولی سنو بالا نمیبره
آهان فکر کردم شاید لباس هایی که داری رو میخوای بپوشی
بستگی به هیکلت داره دامن کلوش تا روی زانو خوبه، اگه لاغری دامن فون هم خوبه
البته این کت و سارافون ها یا کت و دامن هایی که الان مد شدن هم قشنگه هم میتونی بیرون بپوشی هم تو تالار با همون بشینی چون مدلیه که میشه بیرون و داخل پوشید
آهان فکر کردم شاید لباس هایی که داری رو میخوای بپوشیبستگی به هیکلت داره دامن کلوش تا روی زانو خوبه، ...
اره دقیقا کت دامنی که گذاشتم دیدی؟ یه همچین مدلی با پارچه شیک تر اوکیه بنظرم
فامیل دوره نمیشه خیلی مجلسی بپوشم
من خودم کت شلوار خیلی دوست دارم . قشنگ قدت رو بلند میکنه .میتونی قشنگ موهاتم صاف کنی و گوشواره حلقه ...
اینم ایده خوبیههه حتما تستش میکنم🤌
ممنون ازت💕