2777
2789
عنوان

دختره به شوهرم پیام داده امشب تنهام بیا پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 22118 بازدید | 294 پست
وسائط هم میگن😂😂😂😂

با ارفاق ازت میپذیرم👍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احه مگه میشه چرا چرت میگی  ادم بفهمه شوارش خیانت کرده یا پیام اومده باشه تو بری بچسبی بهش بگی ...

دقیقا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالا نمیدونم چیکار کنم 

عزیز من به عینه بهت خیانت داره میکنه ... مدرک از این واضح تر ... 

بنظرت این اقا دیشبش تنها نشسته پیک زده؟

خدا میدونی چه غلطی کرده

طلاق بگیر پرتش کن بره. معذرت میخوام ولی کسی که به زندگی تعهد نداره به درد جرز دیوار میخوره

دبیر آینده🤗👩‍🏫
این موجود دیگه آبرو داره؟ تاپیک قبلشو ببین با برادر اسی همدستن

الان میرم میبینم🚶🏻‍♀️

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
احه مگه میشه چرا چرت میگی  ادم بفهمه شوارش خیانت کرده یا پیام اومده باشه تو بری بچسبی بهش بگی ...

عزیزم چرت نمیگم لطفا تو این شرایط درست صحبت کن با من خب ؟؟ 

راه دیگه ای ندارم 

هروقت مچشو میگیرم نه حرفم به جایی میرسه نه کسی پشتمو میگیره

چه خاکی بریزم تو سرم که اینقدر بدبختم میخوای بیا توهم بزن تو سرم بلکه هم بمیرم راحت شم

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
دوتا بچه داریم  قبلا هم خیانت کرده بود لو رفتن قول داد نکنه منم یه سال اصلا یک روزم ولش نکردم ...

اگه برات مهم نیست و باز میتونی به قولاش اعتماد کنی

و بدرفتاری با خودتون و بچه ها نداره خب ادامه بدید

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
چقدر عجیب برام تفهمیم کردید😐✋🏻😂

چون احتمال پربازدیدی میدن مبگن امضاهاشونو بخونن کاربرا که اکثرا دعا و صلوات درخواست کردن بگی هنوزم نگرفتی خودمو میزنم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹