darya_khoshnodi مدیر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 578 عنوان دختره به شوهرم پیام داده امشب تنهام بیا پیشم | مشاهده متن کامل بحث + 22119 بازدید | 294 پست بچه ها من چند روز خونه نبودم رفتم شهرستان پیش مامانم اینا تو این چند روز هروقت زنگ میزدم شوهرم دعوا میکرد میگفت اینقدر زنگ نزن امروز صب زود با بابام اومدیم شیراز ساعت نه رسیدم خواب بود شوهرم خونه هم ترکیده بود همه وسایلای نوشیدنی و این چیزا لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره 1400/12/17 | 18:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya_khoshnodi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 578 چقدر ریلکسی چیکار کنم خب؟؟ من زیاد کشیدم این دردو به وقتش تو سر خودم زدم تو سر اون زدم نتیجه نداده حالا ایندفعه شاید بی تفاوت باشم خودش خجالت بکشه تمومش کنه لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
m7784 عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1353 چیکار کنم خب؟؟ من زیاد کشیدم این دردو به وقتش تو سر خودم زدم تو سر اون زدم نتیج ... توروخداشوهراتونوتنهاجانذارین.هرجامیرین باشوهر.نمیرین بشینین پیش شوهر.این زن وشوهرهستن که برای هم میمونن بخدا.پدرومادرخوبن امااوناخونه ی خودشون هستن.
darya_khoshnodi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 578 توروخداشوهراتونوتنهاجانذارین.هرجامیرین باشوهر.نمیرین بشینین پیش شوهر.این زن وشوهرهستن که برای هم میم ... عزیزم یکساله منم ندیدم مادرمو بچه هام بزرگ شدن و ندیدن پدربزرگ مادر بزرگشونو منم دلم میکشه چند روز تو سال بشم دختر خونه بابام دوباره قرار نیست چون شوهرم اروم نمیشینه من افسردگی بگیرم تو خونه که لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
m7784 عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1353 عزیزم یکساله منم ندیدم مادرمو بچه هام بزرگ شدن و ندیدن پدربزرگ مادر بزرگشونو منم دلم م ... ببخشیدندونستم بچه داری
darya_khoshnodi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 578 ببخشیدندونستم بچه داری 🙏🏻❤️ لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
پلنگی۱ عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 828 بچه ها یکی ک ۱۶ تا پشت هم پیام فرستاده ممکنه چت با دختر باشه؟؟؟؟ادم با دوستش این اندازه چت میکنه؟؟؟ وا چه ربطی داره
darya_khoshnodi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 578 سلام اسی چخبر؟ کار دیگه ای نکردی؟ سلام عزیزم چرا دارم یکارایی میکنم و به نتیجه های خیلی خیلی بدی رسیدم 😪به یه جای مشخص برسه تاپیک میزنم تعریف میکنم فعلا یه اتفاق دیگه افتاده الان تاپیک میزنم بیاین بگین چیکار کنم 🥲😂 لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره
_moon_l_ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 1910 سلام عزیزم چرا دارم یکارایی میکنم و به نتیجه های خیلی خیلی بدی رسیدم 😪 به یه جای مشخص برسه ... وای خدا ..
آسو۲ عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2575 خانم مدارک ازش جمع کن ک طلاقتو بگیر. بری تو امامزاده کفشارو جفت کنی بهتر از اون خونه هست. اثبات کنی تمام حق و حقوقتم میگیری و میتونی یه زندگی مختصر برا خودت حور کنب و باید کار کنی. بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...