2777
2789
عنوان

دختره به شوهرم پیام داده امشب تنهام بیا پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 22118 بازدید | 294 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفااااا با احساسات مردم بازی نکنید. شما دیروز پریروز درباره تاسیس سالن زیبایی و کلی مسائل دیگه تاپیک زدی حالا امروز یهویی چند روز مسافرت بودی و شوهرت بهت خیانت کرده؟ اونم در این حد؟؟؟؟ امیدوارم دروغ گفته باشی و اتفاقی به این وحشتناکی برات نیفتاده باشه. 

حالا نمیدونم چیکار کنم 

جا نخورد دیدت؟ چیزی نگفت؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
واقعا نمیدونی؟ دختر آورده تو خونت کثافت کاری کرده هنوز میگی نمیدونم؟

والا حقشه مدرک جم کنی ابروشو ببری

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
خدایی چرا مردا انقد سستن ادم جرعت اینکه دو روز تنهاشون بذاره رو نداره

دو روز چیه 

تو بگو دوساعت😐

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
خبر نداشت دارم میام چیزیو جمع نکرده بودد ۴ تا لیوان و کلی خوراکی و چیز میز رو میز بود  خودشم ...

سریع پیام میدادی آدرس و لوکیشن میگرفتی، و ازش می‌پرسیدی بار قبل که اومدم چطور بود ؟

تا یه کم اطلاعات به دست بیاریم ببینیم وضعیت چقدر خرابه!

احه مگه میشه چرا چرت میگی 

ادم بفهمه شوارش خیانت کرده یا پیام اومده باشه تو بری بچسبی بهش بگی رابطه پیخام 

هندی قشنگی بود

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
حالا نمیدونم چیکار کنم 

واقعا سوالت اینه؟

هیچی خونه رو جمع و جور کن و  به زندگیت ادامه بده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

واقعا نمیدونی؟ دختر آورده تو خونت کثافت کاری کرده هنوز میگی نمیدونم؟

دوتا بچه داریم 

قبلا هم خیانت کرده بود لو رفتن قول داد نکنه منم یه سال اصلا یک روزم ولش نکردم گفتم بلکه ادم شد

چمیدونستم اینجوری میکنه باز 😣

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره