2777
2789
عنوان

چی را میشه بخشید و حلال کرد؟!

84 بازدید | 12 پست

فکرم درگیر حرفای همسرمه و‌ اینکه گفت آرزوهای او را من به باد دادم... 

پس من چی؟! من سعی کردم ببخشم و حلالش کنم اما یک دفعه عین آتشفشان تو ذهنم فوران می کنه... داستان آشناییمون، زندگی مون بالا و پایین هاش... 

یادمه اوایل آشناییمون همسرم ورشکست شد و وضعیت به جایی رسید که با حقوق من زندگی می چرخید. نامزد بودیم تا دو سال حتی پول خرید حلقه نداشت، من یادمه گفتم عیب نداره، رفتم بازار یک حلقه نقره برای خودم خریدم که هنوز هم توی قشنگترین جعبه جواهرم نگهش داشتم، درسته بعد سالها برام یک حلقه الماس قشنگ خرید اما دیگه وقتی خرید که ذوق و شوقه از دست رفته بود. گفت موافق برنامه های جشن عروسی نیست، قول داد بریم سفر که اونم در لابلای کارهای روزمره اش فراموش شد... گذشت بحث بچه‌دار شدن شد و گفت با بچه دار شدن موافق نیست، بهتره من برم تخمکهام را فریز کنم تا اگر در آینده تصمیمش عوض شد بشه از آنها استفاده کرد... بعد من هی درک کردم و درک کردم باز هم درک کردم و اون باز هم مکرر اشنباه کرد، و حالا این حرفش که من بودم که آرزوهای اونو به باد دادم، هر چی رشته بودم را پنبه کرد. چرا بخشیدم و چرا حق خودم را حلال کردم؟! آیا فرصتهای زندگی من بخشیدنی بود؟! اینکه ببخش عزیزم و حلالم کن حق مسلم اون هست که پاسخ مثبت بگیره و من این وسط حقمه دست خالی بمونم با یک آغوش خالی و بدهکار آقا که آرزوهاشو به باد داده ام... ای ول دمت گرم با این مردونگیت 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

نه نباید بعضی از چیزا رو ازش می خواستی و نمی گذشتی مثل بچه دارشدن، اگه از طریق خودش نشد بطور غیرمستقیم خانواده شما یا خانواده خودش گوشزد می کردن خوب بود، حالا چی شده این حرفو زده؟ شاید دلش از جای دیگه پربوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نباید بعضی از چیزا رو ازش می خواستی و نمی گذشتی مثل بچه دارشدن، اگه از طریق خودش نشد بطور غیرمستق ...

نمی دونم فردام حسابی سرم شلوغه کارهام موند بس که ذهنم داغون شد 

میگذره غصه نخور... مردا همینن نامردن:)ب فکر خودت و خدا باش ❤️ وسلام

دل آدم میشکنه... خدا که لحظه لحظه اش بود و دید. من می گم شاید نباید آدمها را بخشید و حلال کرد. 

یه وقتی که حالتون بهتره از زیر زبونش بکش چیا می خواسته که بهش، نرسیده، کمکش کن 

آره خر دو تامون فعلا هنگ کردیم. فعلا باید با این کنار بیام این بشر لیاقت از خودگذشتگی داشت یا نه 

دل آدم میشکنه... خدا که لحظه لحظه اش بود و دید. من می گم شاید نباید آدمها را بخشید و حلال کرد. 

ببین درکت میکنم. ولی هیچوقت اینو نگو... خدا بخشنده ترینع نگا میکنه ببینه چجوری با بنده هاش تا میکنی همون‌جوری میشه تو اگ بخشیدی از دل پاکت بوده ن از بی گناهی بقیه یا از سر وظیفه... خدا ام همینو میبینه... اونم شوهرته غریبع نیس براش نامع بنویس یا پیام بدع.. حرف بزنید.. بعضی وقتا لازمه هر دو طرف ی سری چیزارو یر بع یر ببخشن دور بریزن و از اول شروع کنن صبور باش باش خوش اخلاقی کن تو برو سمتش اونم کم کم خوب میشه خدا بزرگه

آره خر دو تامون فعلا هنگ کردیم. فعلا باید با این کنار بیام این بشر لیاقت از خودگذشتگی داشت یا نه&nbs ...

ببین گلم این قضیه رو زیاد سختش، نکن، بالاخره همه آدما تو ی دوره ای از زمان گاهی فکر میکنن چه برنامه هایی برا آیندشون داشتن و نرسیدن بهش، برا همین چون احساس نارضایتی می کنن از خودشون این حرفا رو به دیگران میزنن،بنابر این به جای خودخوری و درگیری ذهنت، به این موضوع سعی کن فکر نکنی تا زمان مناسب ازش بپرسی 

ببین درکت میکنم. ولی هیچوقت اینو نگو... خدا بخشنده ترینع نگا میکنه ببینه چجوری با بنده هاش تا میکنی ...

اوف آره دلم نمی خواد گذشته را نبش قبر کنم بچینم جلوش ولی الان حالم یک طوریه که هر چی بگم بحث شدیدتر میشه نهابتش میگه منت می ذاری می خواستی نگذری یا نبخشی 

ببین گلم این قضیه رو زیاد سختش، نکن، بالاخره همه آدما تو ی دوره ای از زمان گاهی فکر میکنن چه برنامه ...

مرسی از راهنماییت. آره سرم درد می کنه قرص خوردم می خوابم. صبح شاید بتونم خودم را بهتر کنترل کنم و نزنم با حرفام لهش کنم 💐

مرسی از راهنماییت. آره سرم درد می کنه قرص خوردم می خوابم. صبح شاید بتونم خودم را بهتر کنترل کنم و نز ...

آره سعی کن خودتو کنترل کنی، تو دعوا یمی میگی یکی هم میشنوی، آخرشم  آرامش زندگیت بهم می خوره، پس فکر دعوا رو ازسرت بنداز بیرون

اوف آره دلم نمی خواد گذشته را نبش قبر کنم بچینم جلوش ولی الان حالم یک طوریه که هر چی بگم بحث شدیدتر ...

بگو اره میتونستم ولی بخشیدم چون تو و زندگیمونو دوس دارم بگو توام بجای کینه گرفتن ازمن منو ببخش هردو هم بدی داشتیم هم خوبی اگ نبخشیم دیگ خوبیای همو نمی‌بینیم ارامش از زندگیمون می‌ره

بخدا همه مشکلات با صبر و محبت و گفتگو حل میشن

انشالله ارامش بیاد تو زندگیتون