بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
به منم دعا کن من بچه ۱۴ ماهه هم دارم هنور نرفتم خونم
منم بچم بخاطر دخترم جدا شود یه اتاق سه در چهار داشتیم اینقدر تاریک و بد بود همش فکر میکردی شبه گفت بچه اینجا بزرگ نمیشه بخاطر اون رفت.من هیچ وقت نگفتم جدا شیم چونکه میدونستم چقدر مادرشو دوست داره بعد جداشدن میاد اعصابمو داغون میکنه .ایشلا عزیزم به همین زودی ها توهم جدا بشی
او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
چی بگم شما انقدر ب بلوغ عقلی رسیدین ک وارد زندگی مشترک شدین. ولی یک نصیحت خواهرانه دارم لطفا ...
من نمیخوام زندگیم خراب کنم فقط میخوام از مادرشوهر جدا باشم خیلی سخته مخصوصا اون پیر زنه غر غر میکنه میگه کار کن یه سری خونش یه ماهیتابه نشستم گفتم برم حموم بیام بعدبشورم خودش رفته بود داشت میشست سر من دادمیزد میگفت چرا نشستی تو خیلی تنبلی اونوقت من هیچی نگفتم رفته بود به شوهرم گفته بودمن با خوبی گفتم شوخی کردم اون به من اخم کرده شوهرمم با من قهر کرده بود
از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.