صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
چرا ؟ اگ نافش ازمادرش جدا نشده بود چراازدواج کرده؟ فقط برا sex
بخدا از اول عروسیم تا الان هر شب اونجاییم روزا هم که آقا کار داشته باشه باید اونجابمونم بگم نمیمونم یه دعوا راه میندازه و میگه بری خونه بابات خونه خودمون و باباتو اتیش میکشم از اون روز دلمو خیلی شکسته
از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
ایشلا عزیزم توهم بزودی جدا بشی منم واسم خیلی سخت بود برادر شوهرم داشتم همیشه باید حجاب داشت و اصلا ه ...
دقیقا منم همینطوریم ولی همشون متاهلن میان سر بزنن منم باید از صبح تا شب با مانتو اشپزخونه هم بیرون تو حیاط خیلی سخته باید همه چی اماده کنم ناهار و شام و چای و خسته کنندس
از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
بخدا از اول عروسیم تا الان هر شب اونجاییم روزا هم که آقا کار داشته باشه باید اونجابمونم بگم نمیمونم ...
چرا خونه خودت نمونی
باید ادای دست و پا چلفتیارو در بیاری هی ظرف از دستت بیفته بشکنه اتو کن لباسارو بسوزون خودتو بزن به خنگی و خرابکاری کن تا مادرشوهرت از دستت عاصی بشه بعدم هی بگو مامان جون ببخشید تو رو خدا من اگه نیام اینجا می میرم
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀