2777
2789
عنوان

کیا تو خونه مادر شوهر زندگی میکنن و غیر قابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 107 پست

انشالله همتون خونه دار بشین❤❤❤

مستقل بشین و یه نفس راحت بکشید🌺🌺🌺

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
چرا ؟ اگ‌ نافش ازمادرش جدا نشده بود چراازدواج کرده؟ فقط برا sex

بخدا از اول عروسیم تا الان هر شب اونجاییم روزا هم که آقا کار داشته باشه باید اونجابمونم بگم نمیمونم یه دعوا راه میندازه و میگه بری خونه بابات خونه خودمون و باباتو اتیش میکشم از اون روز دلمو خیلی شکسته

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشلا عزیزم توهم بزودی جدا بشی منم واسم خیلی سخت بود برادر شوهرم داشتم همیشه باید حجاب داشت و اصلا ه ...

دقیقا منم همینطوریم ولی همشون متاهلن میان سر بزنن منم باید از صبح تا شب با مانتو اشپزخونه هم بیرون تو حیاط خیلی سخته باید همه چی اماده کنم ناهار و شام و چای و خسته کنندس

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
من برای ۳ ماه به دلایلی پیش مادرشوهرم زندگی کردم  تو این ۳ ماه با هم به دعوای حسابی گرفتیم &nb ...

من ۳ سال داره میشه تو یه خونه باهم یاحسین منتظرم شوهرم خونه بگیره 

اتفاقا الان ی پست زدم نظر خواستم برم یا نرم اونجا 

نرو نرو

بخدا از اول عروسیم تا الان هر شب اونجاییم روزا هم که آقا کار داشته باشه باید اونجابمونم بگم نمیمونم ...

چرا خونه خودت نمونی

باید ادای دست و پا چلفتیارو در بیاری هی ظرف از دستت بیفته بشکنه اتو کن لباسارو بسوزون خودتو بزن به خنگی و خرابکاری کن تا مادرشوهرت از دستت عاصی بشه بعدم هی بگو مامان جون ببخشید تو رو خدا من اگه نیام اینجا می میرم

حلالم کنید و خدانگهدار   
چه حسی داری؟

خیلی حس خوبی دارم هرچی دلم بخواد میپزم هرجا بخوام با شوهرم میرم هر دقت پدرم و مادرم بخوان میان .اونجا سالی یه بار میومدن

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
من برای ۳ ماه به دلایلی پیش مادرشوهرم زندگی کردم  تو این ۳ ماه با هم به دعوای حسابی گرفتیم &nb ...

من جرات ندارم به مادرشوهرم بگم تو میگه باید همه کار براش کنی هر روز باید دستمال بگیری دستت خونشو تمیز کنی انگار کنیزم

بخدا از اول عروسیم تا الان هر شب اونجاییم روزا هم که آقا کار داشته باشه باید اونجابمونم بگم نمیمونم ...

اون ففط اهل حرفه اهل عمل نیس

امیدوارم عاقلانه تصمیم‌بگیری  چندبار زنده ای و میخوای زندگی‌کنی

امیدوارم بچه نداشته باشی یا قصدشم نداشته باشی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
خیلی حس خوبی دارم هرچی دلم بخواد میپزم هرجا بخوام با شوهرم میرم هر دقت پدرم و مادرم بخوان میان .اونج ...

نمیدونم چرا از ته دلم برات ذوق کردم خیییلی خوشحالش شدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اون ففط اهل حرفه اهل عمل نیس امیدوارم عاقلانه تصمیم‌بگیری  چندبار زنده ای و میخوای زندگی‌کنی ...

نه بچه ندارم تازه عروسم خیر سرم پنج ماهه عروسی کردم پنج ماه یه شب هم خونه خودم نخوابیدم هر شب اونجا اونجا

نمیدونم چرا از ته دلم برات ذوق کردم خیییلی خوشحالش شدم

قوربونت برم عزیزم ایشلا توهم بزودی جدا بشی

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜