2777
2789
عنوان

کیا تو خونه مادر شوهر زندگی میکنن و غیر قابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 107 پست
خداروشکر عزیزم🌷

راستی من عااااااشق کورد هام ❤️

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
منم بچم بخاطر دخترم جدا شود یه اتاق سه در چهار داشتیم اینقدر تاریک و بد بود همش فکر میکردی شبه گفت ب ...

وا اگه خیلی مادرشو دوست داشت چرا زن گرفت پس ، میموند ور دل مادرش ، اینقد بدم میاد از مردای بچه ننه اه اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من عااااااشق کورد هام ❤️

ممنونم عزیزم لطف داری😍😘

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
وا اگه خیلی مادرشو دوست داشت چرا زن گرفت پس ، میموند ور دل مادرش ، اینقد بدم میاد از مردای بچه ننه ا ...

تازه جدا شود .تا یه ماه واسه مادرش گریه میکرد😂

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

من ذلیلی بخدا تعدادشونم زیاد عین کلفتاهمش بسابو بپز کل فامیلش میان تو زندگیم دخالت کردن ن خواب ن آرامش گفتم تنها لطفی ک بخودم میکنم اینه ک بچه نیارم 

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

مادرها باید دختراشونو از هرلحاظ برای ازدواج اماده کنن

اگه دختری بدونه زندگی با خانواده شوهر چقدر سخت و پرتنش هست، هیچوقت راضی نمیشه، که بعد چندماه از زندگی بیزار بشه

منم دوسال باهاشون زندگی کردم، خدا میدووه چی کشیدم

هیچوقت پدر و مادرمو نمیبخشم که بچه سال شوهرم دادن و هیچ چیزی از چگونگی زندگی بعد از ازدواج بهم نگفتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من جرات ندارم به مادرشوهرم بگم تو میگه باید همه کار براش کنی هر روز باید دستمال بگیری دستت خونشو تمی ...

من ۳ ماه مهمونش بودم  وظیفم انجام میدادم 

ظرفاش میشستم 

سفره رو میبردم و میاوردم 

اتاقی که توش بودیم خودم تمیز میکردم 

با اینکه من خودم ، کمکی دارم تو خونه 

خودشم میدونه ....

ولی وظیفم میدونستم  

این قدر پررو بود

بهم تهمت دزدی غذا میزد   بی شرف  نمازش بزنه کمرش رو 

من خودم اونجا مرغ میخریدیم   ، .......

این قدر پررو و پست بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من ۳ ماه مهمونش بودم  وظیفم انجام میدادم  ظرفاش میشستم  سفره رو میبردم و میاوردم&nb ...

دقیقا من هم همینکارارو میکنم ولی اصلا به چشمشون نمیاد میگن تو چکار کردی عقد بودم یه هفته رفتم خونشون مریض بود کاراش میکردم کمکش میکرد خونش تمیز میکرد ولی شوهرم میگفت تو چکار کردی براش هیچکار نکردی چند وقت پیشم مریض بود رفتم کاراش کردم پیشش بودم همه کار کردم خودم مریض شدم اصلا عین خیالشون نبود باحال مریض کار میکردم تازه مریض که شدم میخواستم منو بیرون کنن میگفتن مادرمون مریض میشه براشون مهم نیست اون مریضه من مریض میشم ولی من مریض بشم نباید سمت اون برم تازه میگفت حواست به خودت باشه مریض نشی پسرم پول نداره ببرت دکتر اونوقت خودش هر وقت حالش بد میشه میگه شوهر من ببردش دکتر

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.

هیچی زندگی مستقل نمیشه،هیچی...خیلی از نارضایتی هایی که من از همسرم دارم و خیلی از دعواها به خاطر این بود که زندگی مستقلی واسه خودمون نداشتیم...همه به زندگی عادی خودشون ادامه دادن فقط رابطه من و همسرم تو اون خونه خراب شد😔💔

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔
دقیقا من هم همینکارارو میکنم ولی اصلا به چشمشون نمیاد میگن تو چکار کردی عقد بودم یه هفته رفتم خونشون ...

بعضیا  عروس میگیرن انگار  دور از جناب دوست دارن کلفت بگیرن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
هیچی زندگی مستقل نمیشه،هیچی...خیلی از نارضایتی هایی که من از همسرم دارم و خیلی از دعواها به خاطر این ...

انشالله حل میشه عزیزم نگران نباش باز مثل سابق با همسرت محبتتون بیشتر میشه 

بعضیا  عروس میگیرن انگار  دور از جناب دوست دارن کلفت بگیرن

واقعا خیلی دلم گرفته الان دارم میرم خونه مادرشوهرم😕فردا شوهرم داماد داره صبح زود ساعت چهار میخواد بیدار شه بره دیگه نمیاد دنبالم منو ببره خونمون خودشم میخواد بره عروسی رفیقش

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.